PPMA Total Show, Birmingham 1. – 3. oktober

PPMA Total Show er Storbritanniens største udstilling af forarbejdnings- og emballeringsmaskiner.

Det er en sammenslutning mellem PPMA (Processing and Packaging Machinery Association), Pakex (emballage) og Interphex (farmaceutiske produkter), der viser det nyeste inden for forarbejdnings- og emballeringsmaskiner, robotik og industrielle visioner samt nutidens innovationer og fremskridt inden for materialer, containere, emballagedesign og bæredygtighed.

Du kan se det fulde spektrum af emballerings- og forarbejdningsmaskiner, herunder løsninger til mad, drikkevarer, farmaceutiske produkter, husholdningsprodukter og toiletartikler, byggematerialer og forsyninger, pleje af kæledyr, mikrobryggerier og destillerier m.m.

Der er også mulighed for at netværke, deltage i seminarer, finde nye ideer og løsninger og møde potentielle nye leverandører og tekniske eksperter.

Fakta


PPMA Total Show
National Exhibition Centre, Hal 5
North Ave, Marston Green, Birmingham B40 1NT

Messen er gratis

Eclipse: Stand E62

Se mere om PPMA Total Show her

Eclipse Magnetics, stand E62

Vores leverandør af magnetiske separatorer deltager igen i år på udstillingen. De viser magnetiske separationssystemer, der bruges i næsten alle forarbejdningsindustrier til at fjerne jernholdige og para-magnetiske fremmedlegemer fra processlinier og forhindre produktforurening og skader på maskiner.

Eclipse udvikler løsninger i høj kvalitet og med høj effekt, der kan anvendes til de fleste applikationer, herunder bulk, korn, tørpulver, fugtige pulvere, væsker og sirupper og et omfattende udvalg af metaldetektorer og vibrationssigter.