Eksperter i trykstyring

Præcis styring af flere tryk ved hjælp af et kommandosignal er nødvendig i mange test-, behandlings- og fremstillingsapplikationer i dag. Proportion Air tilbyder en bred vifte af proportional trykregulatorer (proportionalventiler) til dette formål. Hvis du leder efter gentagelig trykstyring, er du kommet til det rigtige sted!

Proportion Airs proportional trykregulatorer kan kalibreres til at arbejde med ethvert ønsket tryk: typisk mellem fuldt vakuum og 7.500 psi. Udvidede områder større end 7.500 psi tilgængelige.

Trykområde

Det laveste positive trykområde for (fuld skala) kalibrering er 0 til 2 tommer vandsøjle – det samme område er også tilgængeligt for vakuum. Enheder kan også kalibreres fra fuldt vakuum til atmosfære eller et hvilket som helst punkt derimellem. Vi bygger ofte enheder, der styrer vakuum gennem positivt tryk med én enhed.

Præcision

Præcision er ofte vigtig for vores kunder, og vi tilbyder repeterbarhed på ±0,02% af fuldskalakalibrering, nøjagtighed så høj som ±0,2% af fuld skala og opløsning så høj som ±0,005% af fuldskalakalibrering. En separat tryksensor er ikke påkrævet for at verificere trykket, når der bruges en Proportion Air elektronisk trykregulator.

Dataindsamling

Monitor udgangssignaler er tilgængelige fra de fleste Proportion Air enheder. Dette signal kan bruges til dataindsamling eller visning. Flows på nogle få kubikcentimeter til tusindvis af kubikfod i minuttet kan opnås. En bred vifte af flygtige og ikke-flygtige gasser kan kontrolleres.

Differentiel dispensering

Mange applikationer kræver præcis trykregulering for en proces, der er i forhold til et andet tryk i den samme proces – med andre ord differenstrykregulering. I illustrationen til højre arbejder to Proportion Air QPV’er i tandem for at dispensere en kombination af en prøve og en opløsning i en differentiel dispenseringsapplikation.

En tællesensor indsamler information på tidspunktet for udlevering og sender denne information til PLC’en, hvor kommandosignalet beregnes og leveres til begge QPV’er.

Klik på billedet for at se det i stort

Dynamisk balanceringstest

En dækdynamisk balanceringsmaskine kræver, at dækket fyldes hurtigt til testtrykket, og dette tryk skal være stabilt under den dynamiske balanceringstest.

Proportion Airs proportionalregulator er ideel til denne type anvendelse på grund af dens gentagelige høje flowtryksevner. Under dækbalancetesten er den dobbelte elektroniske regulator med lukket sløjfe kombineret med 2-tommers luftstyret, hurtig udstødningskapacitet, der kan øge hastigheden.

QB2- og RM-seriens volumenforstærker-enhed styrer trykket, mens dækket drejer med eller mod uret. Det stabile tryk, der leveres til dækket, bruges til at indstille dækkets vulst på testfælgen og derefter til at indstille testtrykket.

Klik på billedet for at se det i stort

Flux dispensering

Flydende produkter kan dispenseres ved at styre hovedtrykket i en lukket trykbeholder. En stabil og repeterbar trykkontrol vil give de mest ensartede dispenseringsresultater.

I dette eksempel bruges en QPV1 til præcist at kontrollere lufttrykket (eller inert gas) i beholderen. Denne type kontrol eliminerer dispenseringsændringer på grund af vægten, der opleves i et tyngdekrafttilført system.

QPV’en anvender en ægte proportional indløbsventil, der giver mulighed for ekstrem opløsning (op til ±0,005 % af fuldskalakalibrering).

Klik på billedet for at se det i stort

Brændstofpumpe test

Proportion Air kan bygge en væsketryk kontrolenhed til at kontrollere olietrykket i en brændstofpumpetest. Vores QB2 bruges til at styre væskeregulatoren med vores DST-transducer, der giver direkte feedback til QB2. Denne samling giver en nøjagtighed op til +/- 0,5 %.

En QB2 modtager et kommandosignal fra en PLC eller controller svarende til det lufttryk, der kræves for at åbne membranen på den flydende ikke-ventilerende regulator, så den ønskede mængde væskeolietryk kan passere igennem. DST tryktransduceren i rustfrit stål måler trykket af væsken og giver en anden sløjfefeedback til QB2. Monitorsignalet kan forbindes til PLC’en eller den digitale panelmåler for at vise det nøjagtige tryk, der går til brændstofpumpen.

Klik på billedet for at se det i stort

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.