Øget effektivitet og automatisering med elektriske aktuatorer

smac-aktuatorVores patenterede moving coil aktuatorer er unikke idet kraft, position og hastighed er 100% programmerbare. Derudover er de designet til at arbejde med meget høje hastigheder, være meget præcise og have en høj gentagelsesnøjagtighed. Dette gør dem ideelle til en lang række positionerings, målings, inspektions og ‘pick & place’ applikationer og særligt i tilfælde hvor 100% verificering er påkrævet.
Anvend f.eks. vores elektriske aktuatorer til at udføre test, som den menneskelige hånd aldrig vil kunne gøre nær så præcist og med samme gentagelsesnøjagtighed, optimer din robotcelle med et ekstremt præcist måle- og testværktøj eller monter en griber på en moving coil aktuator og lav tryk- og træktest af dine emner.

Ring til os i dag på 46 56 43 43, hvis du har spørgsmål.