Uendelige muligheder med vakuum

Grib og flyt dine emner – fra små dele til tunge kasser

Med vores komplette vakuumprogram løser vi håndteringsopgaver fra helt små dele til høreapparater og medico-udstyr til fiberkarosseridele til automobilindustrien.

Har du brug for hjælp til at finde den optimale løsning?

Ønsker du hjælp til at finde den optimale vakuum løsning til din applikation, så scroll ned under produkterne og klik på vores afdækningsskema.

Spar energi med korrekt dimensioneret vakuum

Også inden for vakuumteknologi er det et must at skabe løsninger, der giver mulighed for at spare energi.

Vakuum kan reducere produktionsomkostningerne og bidrage til at fremme miljømæssig bæredygtighed, hvis anlæggene vedligeholdes og ikke overdimensioneres.

Vakuum til hurtig robotapplikation

Afhængigt af dine behov kan robotten arbejde side om side med dine medarbejdere, overføre eller sortere emner, eller den kan udføre emballering, palletering eller andre processer.

Vakuum er egnet til de mange producenter, der stiller høje krav til fleksibilitet, præcision og hurtighed hos robotapplikationerne. Der er derfor en stigende efterspørgsel på mere og mere fleksible vakuum-gribesystemer fra producenter af robotter og palleteringssystemer.

Gribeløsninger til Pick & Place

Det giver god mening at automatisere materialehåndterings-processer, hvis du vil reducere mængden af fysisk anstrengende arbejde eller øge produktiviteten uden at skulle bekymre dig om tilbagevendende mangel på arbejdskraft.

Der er uendelige muligheder med vakuum -og gribeløsninger til materialehåndtering, hvor man nemt kan løfte og flytte emner fra én bearbejdning til én anden. Uanset om det kræver følsomhed, fleksibilitet eller styrke, får du præcisionshåndtering time efter time.

Sugekopperne griber på alle overflader

Flyt alt fra æg og chokolade til marmorplader og paller

Sugekopperne bruges generelt til at gribe og håndtere papkasser, træplader, keramiske fliser, jern- eller rustfrit stålplader og alt hvad der har lange og smalle grebflader.

Har du en opgave, hvor emnerne har en ujævn overflade, kan vores sugekopper med skumgummikant løse opgaven, mens vores flade, cirkulære sugekopper med support er designet til at gribe glatte flader eller delvist buede emner såsom dåser.

Slip emnerne effektivt med magnetventiler

Mens vakuum genereres til at gribe emner sikkert og effektivt, kan der være behov for at generere et let tryk, når emnerne skal slippes igen.

Vores vakuum magnetventiler optimerer mange typer applikationer:
• Palleteringssystemer
• Sorteringsmaskiner
• Pakke og poseåbningsmaskiner
• Robotter
• Vakuumpakning af varer
• Applikationer, hvor der er behov for at kunne skifte mellem vakuum og f.eks. atmosfærisk tryk med høj hastighed.

Integreret og fremtidssikret gribeløsning

Octopus kan gribe fat i stort set alle materialer
Den stigende efterspørgsel på mere og mere fleksible vakuum- gribesystemer fra producenter af robotter og palleterings- systemer har ført til udviklingen af denne Octopus bar.

Hold vakuumniveauet konstant med en vakuum regulator

Ethvert sted, hvor der skal opretholdes et konstant og justerbart vakuumniveau, er en vakuumregulator den ideelle løsning. Regulatorerne vælges ud fra behov og fås til lave eller høje vakuumniveauer.

Regulatorerne holder vakuumet konstant, selv når der er udsving i pumpen. Den atmosfæriske luft kommer aldrig ind i kredsløbene, hvilket forhindrer produkterne i at blive skæve af for lavt tryk.

Hvordan vælger man den mest passende vakuumpumpe?

Vakuumpumper bruges ofte i emballageapplikationer, men man skal tage højde for flere ting, når man skal vælge den mest passende pumpe eller vakuumgenerator.

For at kunne dimensionere og vælge en korrekt vakuumpumpe, er det vigtigt at kende og vurdere brugen af den samt det miljø, hvor den skal fungere.

Pick & Place af alt fra kager til papkasser.

Herunder kan du se eksempler på forskellige pick & place opgaver. Opstilling af paller, håndtering af betonfliser, papkasser, dåser, kager og ruder.

Glas

Træ

Marmor

Keramik

Biler

Emballage

Fødevarer

Metal

Plastik

Print & tryk

Vidste du at...

Man kan klare næsten enhver opgave med vakuum. Således blev der brugt sugekopper til en dokumentar om delfiner, hvor man monterede et observationskamera på ryggen af delfinen.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.