Elektriske aktuatorer og cylindre

Præcision i særklasse

AVS er eneforhandler af SMAC som fremstiller elektriske cylindre og ‘Moving Coil’ Aktuatorer (MCA) baseret på deres patentbeskyttede lineære motorteknologi.

Aktuatorerne er unikke idet kraft, position og hastighed er 100% programmerbare. Derudover er de designet til at arbejde med gentagelser i meget høje hastigheder og med en meget stor grad af nøjagtighed.

Haptiske aktuatorer efterligner menneskelig berøring

Efterspørgslen på haptiske enheder er stigende i dagens produktion, da de anvender kraft og bevægelse til at efterligne berøringen af menneskefingre

Haptiske applikationer har specifikke krav til kraft. De bruges hovedsageligt til en række haptiske processer, fra test af det tryk og den bevægelse, der er nødvendig for at aktivere funktionerne på fx. smartphone-touchskærme, og til gentagne gange at vippe kontakter for at teste holdbarheden.

SMAC’s lineare aktuatorer (LPL32) er designet til at efterligne berøringen af menneskefingre. De er designet til at erstatte luftcylindre. De bruger en linear DC-servomotor og er fuldt programmerbare til præcis kraftstyring.

Hvornår kan det egentlig betale sig, at skifte fra trykluft cylindre til elektriske?

Oplever du ofte nedbrud og nedetid?
Hvis der indgår pneumatiske cylindre i din maskinopbygning, kan du opnå højere hastighed samt mere kontrol og nøjagtighed i produktionen, samtidig med at du sænker driftsomkostningerne.

SMACs elektriske aktuatorer har højere hastighed end pneumatiske cylindre og de har indbyggede styrekort.

De har derudover en væsentligt lavere totalomkostning, når man kigger på driftsomkostningerne til trykluft, generel nedetid og reparations- og udskiftningsomkostninger

Kvalitetssikring - hvordan opnår man nul fejl i produktionen?

Kvalitetskontrol og inspektion i produktionen

Forudsætningen for høj produktkvalitet er, at man forstår sig på produktionsfejl såsom små afvigelser ved samling, hulrum efter støbning eller beskadiget overfladebehandling.

Løbende kvalitetskontrol er afgørende for at sikre, at produktionsparametrene er inden for de specificerede grænser, når man fremstiller produkter eller emner i høj kvalitet. Hvis kontrollen finder sted for sent i processen, risikerer man, at en hel produktionsserie ikke opfylder specifikationerne.

Videoer – eksempler
på forskellige løsninger

Trykluftcylinder vs. aktuator

Fyldning og dispensering

Skruelåg og kapsler

Programmerbar lille robot-skruemaskine

Måleapplikationer

Test af kontakter

Glasfremstilling

Test af touchscreens

Vidste du at...

Moving coil aktuatorer er væsenligt mere sofistikerede end magnet- eller luftcylindre. Alle de variabler, der er involveret i arbejdet, er programmerbare. Så kraft, vandring og hastighed kan varieres efter behov. Aktuatorerne har også indbygget feedback, der kan rapportere om det ønskede arbejde er udført eller ej.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.