Opsugning af spåner og skår fra kølevæsker

Med Exair’s produkter til opsugning af spåner, skår o.lign. fra væsker får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse.

Forlæng kølevæskens levetid

Med en Chip Trapper spånsuger får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner, skår o.lign. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske uden at skulle skovle spåner op af kølevæsken eller at have fingrene nede i væsken.

Vedligeholdelse og tilbehør

Er dit filter ved at blive sort, så er det tid til et filterskift. Der findes en række forskellige filtre til Chip Trapper, hvor tætheden i stoffet er forskellig. Filtrene fås med følgende tæthed:1 micron, 5 micron, 25 micron, 50 micron, 100 micron og 200 micron.

Drum Dolly kan fås til 19, 114, 208 og 416 liters størrelser. De kan bruges til Chip Trapper, High Lift Chip Trapper, Reversible Drum Vac, High Lift Reversible Drum Vac, Chip Vac, Heavy Duty Dry Vac and Heavy Duty HEPA Vac.

Du kan lave en individuelt tilpasset reservedelsaftale med AVS, så hjælper vi dig med at sikre en minimal nedetid og effektiv drift for enhedens levetid.

Sugeenheder med trykluft

De fleste værktøjsmaskiner afgiver som bekendt spåner i større eller mindre omfang, der naturligt ryger med i kølevæsken. Regelmæssig rensning af kølevæsker forhindrer, at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse.

Chip Trapper

Chip Vac

Heavy Duty HEPA Vac

Vidste du at...

Ved regelmæssig af kølevæsker, kan du undgå oliespild, dyre maskinstop og ødelagt udstyr – samtidig med, at du spare kostbar tid.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.