Effektive løsninger til støvfilterrensning

Vi tilbyder de bedste og mest effektive rengørings-løsninger
til støvfiltre. Vores produkter er kendt for deres kvalitet, robusthed, høje ydeevne og innovation.

Det patenterede “Full Immersion” system består af en rund header tank med fuldt integrerede membranventiler, velegnet til støvfilter rensning.

Effektive og miljørigtige løsninger til støvfilterrensning

Pentair har været førende inden for løsninger til støvfilter-rensning i årevis. Gennem mærkerne Goyen og Mecair tilbydes de bedste og mest effektive rengørings-løsninger til støvfiltre. Pentair er akkrediteret med CSA, UL, CE, ATEX, ISO 9001 og ISO 14001.
Hårde miljøer og barske driftsforhold

Pentair har udviklet ventiler og løsninger til hårde miljøer og barske driftsforhold. Alle pro­dukterne medvirker til en effektiv og miljørigtig rengøring af støvfiltrene og sikrer effektiv overvågning af støvfilter og miljø.

Blowtubes, venturi-dyser og cones, bulk head til­slutninger, elektroniske controllere og emissions-overvågning til styring og kontrol af rensnings-processen, OP Monitorer for måling af differens­tryk, pilotbokse og ATEX komponenter.

Full emmersion

Det patenterede “Full Immersion” system består af en rund header tank med fuldt integrerede membranventiler, velegnet til støvfilter rensning. Pentair membranventiler er specielt designet til at blive monteret på den runde header tank og giver dig et optimeret øget flow og ydelse.

Membranventiler

Vores membranventiler er specielt designet til at blive monteret på den runde header tank og giver dig et optimeret øget flow og ydelse.

Produkterne er akkrediteret med CSA, UL, CE, ATEX, ISO 9001 og ISO 14001.

Videoer

14mm NOnozzle closeup

14mm NOnozzle

14mm WITHnozzle closeup

14mm WITHnozzle shutheadMovie

14mm WITHnozzle

Goyen filterrensning

Vidste du at...

Husker du at ventilerne i dine tryktanke skal have skiftet membraner, for at virke optimalt? Når ventilerne i en tryktank har kørt et vist antal gange, bliver de nemlig ’trætte’ og utætte.

Hvornår ventilerne i en tryktank skal have skiftet membraner afhænger af forbrug. Hvis man selv ønsker at overvåge tankene, skal man huske at tjekke membranerne, der sidder under låget på ventilerne. At skifte membranen på en ventil er simpelt. Membranen sidder under låget på ventilen, så låget skrues bare af og membranen er lige til at udskifte.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.