Filterløsninger til CNC maskiner

Ultimative løsninger til at fjerne olietåge, olierøg og støv

I produktionsindustrien opstår olietåge oftest i forbindelse med metalbearbejdnings-maskiner når olie eller emulsions væske benyttes til afkøling, smøring eller fjernelse af spån/flis.

Vores løsninger fra Absolent og Filtermist lever op til de internationale standarder og certificeringer og har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden har deres løsninger også driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele.

Recirkulation af procesluften

Genbrug varmen og spar på de totale omkostninger

Vores filtre fra Filtermist og Absolent lever fuldt ud op til de nye krav om recirkulation af procesluft, så du nu ikke længere behøver føre den varme procesluft ud i det fri, men kan genbruge den og dermed spare på de totale omkostninger (TCO), energi og CO2 udledningen.

Hvad indånder vi på arbejdet?

Alle har ret til et godt arbejdsmiljø
Da vi indånder 11.000 liter luft hver dag og tilbringer ca 1/3 af dagen på arbejdspladsen, indånder vi altså 3.700 liter luft der. Derfor bør risikoen for dårlig indeluft på arbejdspladsen minimeres.
hvilke partikler indånder vi på arbejdet

Ren luft betaler sig - en sund investering, der gør alle glade

Systemerne til luftrensning er nået langt

Den opsamlede olie kan genanvendes og den filtrerede opvarmede luft kan via varmeveksler bruges til opvarmning.

På den måde forbedrer man miljøet og arbejdsmiljøet samtidig med, at man sparer energi og penge!

Aerity garanterer ren luft

Garanteret ren luft i mindst 8.760 timer

A•erity er en ny, kraftfuld filterenhed med avanceret filterteknologi, der garanterer ren luft i mindst 8.760 driftstimer og minimerer nedetid. A•erity er baseret på testet og gennemprøvet teknologi, udviklet med stor ekspertise og klar til en problemfri integration i din produktion. Vælg ren luft – vælg A•erity.

Måling af partikel-koncentrationen

Overholder I miljøkravet for udledning på maks. 1mg/m3?
Vi kommer gerne og foretager målinger af jeres partikel koncentration, så I kan få et øjebliksbillede i forhold til en igangværende produktion.

Vi finder ud af, hvor forurenet luften er og hvilken type forurening vi har at gøre med. Er det olietåge, olierøg eller støv?

A•smart overvågning

Absolent A•smart er et system, som giver dig mulighed for at overvåge status på din Absolent filterenhed. Data indsamles og sendes til Absolents sikre sky, hvor de kan overvåges på din bærbare eller mobile enhed. Den giver indblik i afvigelser i ydeevnen på et tidligt tidspunkt og gør det derfor muligt at sænke vedligeholdelsesomkostningerne, forbedre produktionskvaliteten og reducere nedetiden i produktionen.

Vedligeholdelse, tilbehør og reservedele

Husker du at skifte filtre på dine enheder, når det er tid?
At vedligeholde sine produkter er vigtigt, så der sikres en minimal nedetid og effektiv drift.

Alt efter type og brug af enheden, skal de løbende have skiftet filtre for at fungere optimalt.

Derudover er alle arbejdsgivere ansvarlige for at sikre, at deres ansatte ikke udsættes for farlige stoffer. Og arbejder man et sted, hvor der er behov for industriel luftfiltrerings- og udvindingsudstyr til at rense luften for olietåge, olierøg, vanddamp eller støv, skal man huske at alle filtre fungerer bedst, når de vedligeholdes og får regelmæssige skift af filtre.

Ren luft på arbejdet

Teknologier og løsninger der skaber renere luft har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden kan nye teknologier og løsninger også have driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele for virksomheder.

Filtermist olietågeudskiller med centrifuge

Absolent filtrering af olierøg og olietåge

Trykfaldsovervågning til Filtermist

Vidste du at...

Miljøministeriet har skærpet kravene i Maskinværkstedsbekendtgørelsen omkring processerne ved brug af køle-/smøremidler. Og de skærpede krav til installation og overvågning af filtre, har også indflydelse på arbejdsmiljøet.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.