Vælg ren luft – vælg A•erity

A•erity er en ny, kraftfuld filterenhed til industriel drift, der garanterer ren luft i mindst 8.760 driftstimer. Takket være den avancerede filterteknologi minimeres uplanlagt nedetid, så du kan fokusere på din virksomhed. A•erity er baseret på gennemprøvet teknologi, udviklet med stor ekspertise og klar til problemfri integration i din produktion. Vælg ren luft – vælg A•erity.

A•erity til enhver udfordring

A•erity er en bekvem enhed, der kan tilpasses, skaleres og skræddersyes til dine specifikke lokaler, maskiner og udfordringer. Det fleksible design gør det nemt at opgradere, hvis behovet opstår. Der er en A•erity for alle.

Aerity garanterer ren luft

Viden, erfaring og at gå den ekstra mil

Absolent har over 30 år på bagen og har opbygget en stor ekspertise i, hvordan man renser industriluft for skadelige partikler. Forskning og udvikling i eget udviklingscenter betyder, at deres filterteknologi er førende inden for både effektivitet og lang levetid. Et team af ingeniører og eksperter er altid klar til at tilbyde råd, support og service, når det er nødvendigt.

Absolent benytter et unikt fibermateriale i deres filtre

Lang levetid og garanteret ren luft

Absolent har i mange år forsket i at udvikle deres egen unikke sammensætning af fibermaterialer til deres filtre. Det giver mange fordele, for eksempel er deres filterkassetter med Catch & Release-funktionen selvdrænende. Den opfangede olie kan bortskaffes eller genbruges i maskinen. Det sidste trin i luftbehandlingsprocessen er deres HEPA H13-filter, så du kan føle dig sikker på, at luften altid er 99,95 % fri for skadelige partikler såsom oliedampe og olietåge i mindst 8.760 driftstimer.

EcoDrive sparer energi og skåner miljøet og dit personale

A•eritys intelligente EcoDrive EC blæsersystemer sikrer, at filterenheden har en lang, produktiv levetid og bidrager også til sundere personale. Når maskinen åbnes, tilpasser ventilator-motoren sig, så den forurenede luft holdes inde i stedet for at lække ud, hvilket beskytter operatøren. Den seneste IE5-version af EcoDrive sikrer, at ventilatoren altid kører med optimal hastighed, hvilket sparer energi og garanterer en jævn, sikker og yderst energieffektiv luftbehandlingsproces.

EcoDrive blæsesystem giver lang levetid
Aeritys digitale IoT løsning giver et nemt overblik

Slap af, indtil A•erity kontakter dig

A•erity har en sikker digital IoT-løsning, der giver dig kontrol over dine filterenheder og dit arbejdsmiljø via et brugervenligt dashboard. Du får det fulde overblik over luftkvaliteten og får besked – for eksempel når det er tid til at tømme olietanken eller planlægge næste filterskift. Dette gør det nemt at planlægge vedligeholdelsen effektivt. Løsningen hedder A•smart og er en komplet digital løsning, der også nemt kan integreres i dit eksisterende system.

Teknisk information om A•erity

Se mere om A•erity og vores andre løsninger til olietågeudsugning fra Absolent og Filtermist via linket herunder. Det er muligt at recirkulere procesluften med løsningerne – og de lever alle op til de internationale standarder og certificeringer og har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden har deres løsninger også driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.