Stort udvalg af pneumatiske cylindre

Vi har et bredt udvalg af pneumatiske cylindre – VDMA cylindre, runde-, rustfri-, mini-, kompakte-, dreje-, hjul- og kortslagscylindre. Vores cylindre er fremstillet i aluminium i et rent og moderne design.

På vores robuste cylindre har endegavlene ingen riller, huller eller hulrum. Herved undgås ophobning af støv, olie og snavs partikler. Cylindrene er både ISO og VDMA godkendt.

Lagerførende i standard pneumatik

Vi har mere end 6.000 varenumre på lager og er derudover løbende i kontakt med vores leverandører omkring bestillinger og leveringstider. Vi sætter nemlig en dyd i, at dine varer kommer hjem i tide.

Skal vi samle dine komponenter?

Færdigbyggede løsninger
Vi er et dedikeret team af eksperter inden for pneumatik og automatisering. Vi kan hjælpe med at samle og konfigurere produkterne til dine ønskede specifikationer, så du får en optimal, testet og færdigbygget løsning, der er klar til brug. Grib fat i os på 4656 4343, hvis du vil vide mere eller ønsker et tilbud på din opgave.

Videoer – eksempler på forskellige løsninger

Automatisering

Fødevarer

Olie og gas

Vidste du at...

Vores robuste cylindre fås med skrabering for stempelstangen. Cylindrenes endegavle har ingen riller, huller eller hulrum. Herved undgås ophobning af støv og snavs.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.