Pallet system conveyors

Pallet system conveyors forenkler produktflowet og kontrollen med funktioner som et unikt pin tracking system, pallet størrelser og innovative moduler.

Serierne 2200 Precision Move Pallet System og SmartFlex Pallet System er specielt designet til at øge effektiviteten i automatiseringsprocesserne, reducere nedetid og give et nøjagtige flow.

Design din egen conveyor

Med Dorners online konfigurator DTools er det nemt at designe sine transportsystemer. Med funktionen 3D Preview modtager du opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer. Når du bygger dit transportbånd i DTools udarbejdes der samtidig en 3D CAD-model, der matcher dit design.

Klar til at starte dit projekt?

Send os en forespørgsel på din conveyoropgave.
Download nedenstående skema, udfyld så meget som du kan og mail den til os på mail@avsdanmark.dk. Angiv venligst korrekt og fyldestgørende kontaktinformation og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Videoer

Precision Move Pallet System

FlexMove Pallet Systems

Precise Product Rotation – 180°

Geppert Band er en del af Dorner

Vi tilbyder Gepperts to populære conveyor-serier GAL & GES, der kan produceres inden for 24 timer

Geppert Band er Europas førende producent af conveyors, der producerer bånd i høj kvalitet lavet af aluminium, stål og rustfrit stål til indendørs brug.

Gepperts patenterede hygiejneteknologi, CleanTec, forhindrer effektivt ophobning af snavs på conveyoren og giver mulighed for hurtig og nem oprydning.

Afhængigt af det specifikke krav er produktionstiden for en conveyor mellem 24 timer og 14 dage.

Transportbånd i GAL-GES-serien er bedst til:

  • Kurver, hældninger, fald, højdeændringer
  • Emballage, akkumulering, håndtering af bulkmateriale
  • Høje hygiejniske krav

Fordele ved GAL-GES-serien

  • Optimeret design til nem integration i eksisterende produktionsprocesser og systemer
  • Skræddersyet produktion af bælter og stropper til omkostningseffektive løsninger
  • TorsioDur – en torsionsbestandige aluminiumsramme, der fungerer som om den er fremstillet af et enkelt stykke materiale
  • Produktionen lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder
  • Clean Tec hygiejneteknologi forhindrer effektivt ophobning af snavs og giver mulighed for hurtig rengøring
  • Et udvalg af transportbånd kan bygges efter dine mål inden for 24 timer
  • Moderne conveyorløsninger i længder på op til 18 meter

Clean Room certificerede

Med et bånd fra Dorner forbedres hygiejneniveauet og effektiviteten. Transportbåndene er nemme at rengøre og demontere, hygiejnisk designede og vigtigst af alt, sikre at bruge.

De hygiejniske conveyors har Clean Room Class 100 certificerede og FDA godkendte bælter og er ideelle til fødevarer, farmaceutiske og medicinske applikationer.

Dorner er UR+ Partner

Dorners transportbånd indgår som en fast del af Universal Robot’s tilbehørsprogram. Dette program kaldes UR+ og består udelukkende af tilpassede produkter og tilbehør, der kan samarbejde med UR’s robotter og styres af UR’s controller.

AVS Danmark er ansvarlig for UR+ i Norden og Baltikum
Som forhandler af Dorner transportbånd, er AVS ansvarlig for UR+ løsningen i Norden og Baltikum. Vi varetager enhver henvendelse omkring UR kompatible transportbånd til integratorer o.lign. i de pågældende lande. Vi tilbyder også ‘robotics plug & play’ løsninger til uddannelsesinstitutioner.

Mange muligheder

Conveyors med bevægelig ende giver stor fleksibilitet
Der er mange muligheder når transportbånd har bevægelige ender, men hovedsageligt bruges de til afvisning, deponering eller sortering af produkter.

Den bevægelige ende, der kan trække sig retur består af en transportramme, der trækker sig eller udvider sig via skinner. Funktionen kan gentages med sekunders mellemrum og med stor præcision.

Brancher og industrier

Hvilke conveyors egner sig til din branche?
Vi tilbyder forskellige transportbånd: industrielle-, sanitære- og automatiserings/ præcisionstransportører til en bred vifte af industrier og brancher.

Vi har løsninger til blandt andet emballage, automatisering, fødevareforarbejdning, fremstilling, farma- og medicinalsektorerne m.m.

Kontakt os og få hjælp til hvilken conveyor, der egner sig bedst til din situation.

Vidste du at...

Dorner yder 10 års garanti på deres transportbånd. Hos Dorner er alle transportbånd konstrueret og testet for at sikre problemfri ydeevne og reducere ejerudgifterne. På den måde kan Dorner tilbyde enhver kunde den bedste garanti i industrien. Intet andet firma i branchen tilbyder længere garanti.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.