Effektiv og økonomisk trykluftstyring

Vi tilbyder løsninger til automatisk trykluftstyring, digitale timere til at undgå tryklufttab, slangebrudssikringer samt luft -og væskeregulatorer.

Med vores serie af luft regulatorer bliver brugen af trykluft enklere, mere effektivt og mere økonomisk. Vores væske regulatorer kan installeres i alle trykluft- og væskesystemer, så der opnås et konstant, præcist udløbstryk uanset indgangstrykket.

In-line væske regulatorer

Væske regulatorer er uafhængige membranregulatorer, der kan installeres i alle trykluft- og væskesystemer. Det leverer et konstant, præcist udløbstryk uanset indgangstrykket. Trykket er fabriksindstillet og kan ikke ændres.

Det er velkendt, at trykket af vand normalt er for højt, har udsving og varierer afhængigt af bygningens højde. Her beskytter vandregulatoren alt udstyr og alle komponenter, da de kun modtager det korrekte tryk.

Dette er særligt vigtigt for alle, der arbejder med dosering af væsker, da dyre produktionsstop kan undgås.

In-line luft regulatorer

Med vores serie af in-line luft regulatorer fra Protect Air bliver brugen af trykluft enklere, mere effektivt og mere økonomisk.

In-line serien leverer det ideelle lufttryk til et hvilket som helst trykluft værktøj, både med hensyn til renhed og kvalitet.

På den måde opnås en optimal ydelse, energieffektivitet og økonomi. Serien installeres direkte i brugerens installation – rørsystemer, trykslanger eller værktøjer.Videoer

EcoReg væskeregulator

SaveAir luftregulator

ToolReg luftregulator

Trykreducering af pneumatisk elværktøj

OxyReg trykregulator

HoseGuard® slangebrudskobling

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.