Vedligehold din Goyen Mecair tryktank

Husker du at ventilerne i dine tryktanke skal have skiftet membraner, for at virke optimalt? Når ventilerne i en tryktank har kørt et vist antal gange, bliver de nemlig ’trætte’ og utætte.

Hvornår ventilerne i en tryktank skal have skiftet membraner afhænger af forbrug. Hvis man selv ønsker at overvåge tankene, skal man huske at tjekke membranerne, der sidder under låget på ventilerne.

I kan også lave en reservedelsaftale med AVS og trygt overlade  planlægningen af membranskift til os. På den måde får I tid til at tage jer af jeres kerneopgaver. Vi sørger for at kontakte jer og fremsende nye membraner efter aftalte intervaller, således at jeres produktion forløber optimalt hver dag, uden eventuelle uforudsete hændelser og omkostninger.

Skift membran på ventilen

At skifte membranen på en ventil er simpelt. Membranen sidder under låget på ventilen, så låget skrues bare af og membranen er lige til at udskifte.

På billedet til højre kan du se delene: membraner, fjeder, ventil med låget af samt ventil set fra oven, hvor membranen sidder.

Tegn en reservedelsaftale

Er ventilerne i tryktankene blevet ‘trætte’ eller utætte, så er det tid til at udskifte membranerne.

Til tryktankene fra Goyen Mecair findes en række forskellige størrelser af membraner:
• 3/4″ (Kit – DB16/G)
• 1″ (Kit – DB18/G)
• 1 1/2″ (Kit – 112/G)
• 1 1/2″ (Kit – 114/C)
• 2″ (Kit – 116/C)
• 2 1/2″ (Kit – 120/C)

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.