Vedligehold din PH Cleantec

Hvis du benytter et af vores PH Cleantec produkter, kan du med fordel lave en reservedelsaftale. Mange glemmer at PH Cleantec løbende skal have skiftet filter, for at fungere optimalt. Med en individuelt tilpasset reservedelsaftale med AVS sikres du en minimal nedetid og effektiv drift for enhedens levetid.

I kan trygt overlade  planlægningen af filterskift til os, således at I får tid til at tage jer af jeres kerneopgaver. Vi sørger for at fremsende nyt filter efter aftalte intervaller, således at jeres produktion forløber optimalt hver dag, uden eventuelle uforudsete hændelser og omkostninger.

Filterskift på PH Cleantec

At skifte filter på en PH Cleantec enhed er en simpel affære. Filtret sidder i den blå beholder, der enten hænger bagpå eller på siden af enheden. Man tager blot låget af beholderen, tager det beskidte filter ud og sætter det rene i.

Den mindste PH Cleantec model Pico, benytter som den eneste, ikke et filter.

Tegn en reservedelsaftale

Er dit filter også kul-sort?
Ser man på billedet til højre skulle man tro at vi forhandler filtre i to farver. Det gør vi ikke! Det sorte filter stammer fra en kunde, der bad os kigge på hans PH Cleantec, da den ikke længere fungerede så godt. Behøver vi at sige, at vi hurtigt lokaliserede problemet…

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.