Olietågefiltre til vaskemaskiner

Ultimative løsninger til at fjerne damp fra vaskemaskiner

Filtermist i rustfrit stål fjerner effektivt tåge, røg og damp fra vaskemaskine applikationer. De bruges af mange producenter til udvinding af den damp, der bliver skabt i de fugtige industrielle vaskeprocesser af komponenter.

Vores løsninger fra Absolent og Filtermist lever op til de internationale standarder og certificeringer og har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden har deres løsninger også driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele.

Vask af komponenter og dele

Krav til renlighed og tørhed

Vaskemaskine applikationer kræver høje standarder for både renlighed og tørhed, da selv de mindste partikelrester og vand kan forringe ydelsen på det maskineri, hvor komponenter anvendes.

Selvom vaskemaskiner generelt tilbyder fremragende standarder for komponenttørring, kan temperaturerne under vask, resultere i tåge og damp, som kan medføre kondensat og rust.

Videoer

Filtermist olietågeudskiller med centrifuge

Absolent filtrering af olierøg og olietåge

Trykfaldsovervågning til Filtermist

Vidste du at...

Udover at fjerne damp fra atmosfæren opsamler Filtermist-enhederne også partikler af rengøringsmidler og kølemiddelrester, som ellers kunne trænge ud i luften. Dette sikrer, at medarbejderne ikke udsættes for nogen mikroskopiske forureninger, der potentielt kan være skadelige for deres helbred.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.