Effektiv, sikker og støjsvag afblæsning

Kæmper I med et højt støjniveau, når I blæser med trykluft?
80% af høreskader i industrien stammer fra trykluftstøj.

Vi har løsninger til afblæsning, der
• Reducerer støjen med op til 69%
• Bevarer blæsekraften
• Reducerer luftforbruget, så der opnås store energibesparelser.

Energieffektive og støjsvage løsninger

Stort udvalg af luftdyser, blæsepistoler og luftknive Det grundlæggende princip bag vores løsninger er, at skabe en ensartet, stabil og såkaldt laminar luftstrøm i stedet for den turbulente og støjende strøm, der genereres af åbne rør. Vores blæsepistoler, dyser og luftknive har en optimal kombination af høj blæsekraft, lavt støjniveau og lavt energiforbrug. Vi tilbyder et omfattende udvalg af trykluftdyser.

Udskift dine åbne rør med effektive dyser

Reducér støjen med op til 69%

Det er vigtigt at vælge den rigtige dyse for at sikre at applikationen vil være sikker, stille, effektiv og økonomisk.
Disse tre faktorer optimerer afblæsningen:
• vælg den rigtige blæsekraft
• hvilket blæsemønster er der behov for
• dysens materiale (fugt, temperatur og miljø)

Vælg den rigtige blæsedyse

Ved valg af luftdyse, luftpistol eller luftkniv, skal du være opmærksom på…
1. Blæsekraft og dimension
Det er yderst vigtigt at vælge den rigtige blæsekraft, da man ikke vil være i stand til at udføre opgaven med en for lav kraft mens en overdimensioneret kraft ikke sikrer optimal anvendelse af Silvents teknologi.
2. Blæsemønster
Du vælger dyse ud fra hvilken type opgave, den skal udføre. Har du fx. brug for en bred eller smal luftstrøm?
3. Materiale
Valget af dysemateriale afgøres af temperatur, graden af slidtage som dysen udsættes for, korrosion etc.

Hvad bruges blæsedyser til?

Blæsning med trykluft bruges i de fleste fremstillingsprocesser til at rengøre, tørre, køle, transportere og sortere – og valget af de rigtige dyser kan faktisk forbedre arbejdsprocesserne
Rensning
De fleste industrier bruger trykluft til at rengøre under produktionsprocessen eller til at rengøre arbejdsstationen. Blæsepistoler bruges ofte til rengøring af arbejdsborde eller gulve, men luftdyser eller luftknive kan være mere effektive, når det drejer sig om gentagen afblæsning med ensartede resultater.
Tøring
Blæsere eller ventilatorer bruges ofte i tørreprocessen i industrien. I mange tilfælde er det meget mere effektivt at tørre ved at blæse med trykluft. Den høje blæsekraft fjerner væsken meget hurtigere, hvilket giver en kortere tørretid. Det gør det muligt at øge produktionshastigheden.
Køling
Blæsning med trykluft kan være et godt alternativ til køling for at få en jævn og kontrolleret proces, eller hvis man vil undgå væske i køleprocessen. Silvent har også udviklet en unik køleluftdyse til hurtig og effektiv spotkøling.
Transport
Trykluft kan med fordel bruges i industrien til at flytte objekter, enten fremad i produktionsprocessen eller for eksempel til at adskille objekter fra hinanden. Det kan også bruges til at guide produktet i den rigtige position. En stor fordel ved trykluft er, at den ikke har brug for mekanisk kontakt.
Sortering
Sortering med bevægelige maskindele er almindeligt i industrien. Det indebærer en stor risiko for skader, som med fordel kan erstattes af blæsning med trykluft.

Minimer støjen på arbejdspladsen

Mange arbejdspladser er i dag alt for støjende, men støj og høje lydniveauer kan forårsage høretab og tinnitus blandt medarbejderne.

Høretab kan ikke helbredes, og de mennesker, der bliver ramt, skal leve med konsekvenserne i resten af deres liv. Støj er ofte anerkendt som et af vores største arbejdsmiljøproblemer.

At vælge den rigtige blæseteknik kan kraftigt reducerer støjniveauet

Kæmper I med et højt støjniveau, når i blæser med trykluft?

Mange arbejdspladser er i dag alt for støjende, men støj og høje lydniveauer kan forårsage høretab og tinnitus blandt medarbejderne. Høretab kan ikke helbredes, og de mennesker, der bliver ramt, skal leve med konsekvenserne i resten af deres liv.

OSHA tryktest af blæsepistol

Pro One blæsepistol

Silvent AirPlow™

Vidste du at...

9 ud af 10 blæsepistoler, som bruges i dag, er farlige? OSHA regulativerne angiver, at trykluft kun må bruges til rengøring, hvis trykket er lavere end 2,1 bar.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.