Download løsblade og dataark

Download brochurer og datablade fra AVS og vores mange leverandører

Scroll ned og download brochurer og datablade fra AVS Danmark og vores leverandører.

Kontakt os på telefon 46 56 43 43 eller via formularen til højre, hvis du har behov for tekniske informationer eller tegninger på specifikke produkter.

Jeg har behov for
TEKNISK INFORMATION

  AVS Danmarks løsblade og dataark

  AVS kerneværdier, kontaktark, netværk og produkter

  Her kan du downloade information om AVS samt vores egne emneopdelte brochurer med et overblik over produkter og løsninger påspecifikke områder

  Aktuatorer

  Vi forhandler elektriske og moving coil aktuatorer fra SMAC og Cedrat. Aktuatorerne er unikke idet kraft, position og hastighed er 100% programmerbare.

  De er designet til at arbejde med meget høje hastigheder og med en stor grad af nøjagtighed og gentagelse. Dette gør dem ideelle til en lang række positionerings, målings, inspektions og ‘pick & place’ applikationer.

  Boreenheder og gevindskærere

  E2 Systems boreenheder og gevindskærere anvendes over hele verden i automatiseringsindustrien i anlæg, der kræver høj produktivitet og præcision.

  Præcision, lang levetid og maksimal pålidelighed er de egenskaber, der gør enhederne til en god investering. Serien omfatter alt fra kompakte pneumatiske boremaskiner til de virkelig kraftige elektriske drevne eller hydrauliske systemer.

  Båndtransportører

  Få en løsning, der passer til lige netop jeres behov! Gennem vores samarbejde med Dorner har vi både komplette transportørsystemer såvel som enkelte komponenter til alle slags applikationer.

  Filterteknologi

  Vores luftrensningsløsninger fra Filtermist, Absolent og Bristol sikrer et bedre arbejdsmiljø og eliminere olierøg, tåge, støv og vanddamp.

  Vores produkt-sortiment inden for støvfilterrensning omfatter membranventiler, tryk-tanke, controllere og overvågning af emissioner.

  Køling

  AVS kabinetkølesystemer og spotkøling fra EXAIR giver en billig og pålidelig metode til at køle elektroniske kontrolpaneler.

  Pneumatik

  Når det drejer sig om pneumatik, cylindre, ventiler, fittings eller luftbehandling er vi førende på markedet. Vores brede produktprogram og specialiserede viden gør os i stand til at arbejde inden for alle industrier, lige fra fødevareindustrien til asfaltindustrien.

  Procesventiler

  Vores sortiment af højtydende procesventiler passer til en bred vifte af applikationer og findes også som ATEX og ISO godkendte. De fås i 2/2 og 3/2 vejs udgave i både messing, bronze og rustfrit stål og med mange forskellige pakninger.

  Rengøring og opsugning

  Rengøring af maskiner og komponenter med PH Cleantec, der er en effektiv lavtryksrengøring uden kemikalier.

  Med Chiptrapper fra EXAIR fjernes spåner og skår fra væsker.

  Statisk elektricitet

  Vi har et komplet program til bort-eliminering af statisk elektricitet til alle slags applikationer – både til høje hastigheder, store overflader, komplekse geometrier men også til letvægtsmaterialer, hvor selv en lille mængde luftstrøm kan forstyrre produktet.

  Servoventiler

  Vores elektro-pneumatiske proportionalventiler kan tilpasses næsten enhver ekstern styring. Enhederne fås i en mængde versioner til forskellige styre signaler, f.eks. 4.20mA, 0-10V og 8-Bit digitalt signal. Reguleringsområdet spænder fra vakuum til 35Bars overtryk med flow op til ca. 56.000NL/min.

  Trykluft

  Vi værner om miljø og sikkerhed, når det drejer sig om brug af trykluft.
  Vores produkter omfatter alt i blæseteknik, slangebrudssikring, kondensat, tørring, styring – så du kan opnå den bedste trykluftsikkerhed.

  Vakuum teknologi

  Grib og flyt dine emner med vakuum. Fra enkelte metaldele til tunge kasser på et samle bånd, AVS har i samarbejde med Vuortotecnica vakuumløsningen til din opgave.