Filterteknologi

  • Vores luftrensningsløsninger fra Filtermist og Absolent sikrer et bedre arbejdsmiljø og eliminere olierøg, tåge, støv og vanddamp.
  • Vores produkt-sortiment inden for støvfilterrensning omfatter membranventiler, tryk-tanke, controllere og overvågning af emissioner.
  • Vores løsninger fra eclipse til magnetisk filtrering fjerner effektivt de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidler ved maskinbearbejdning
AVS Filterløsninger
Oversigt over effektive produkter og filterløsninger til luft, væske og støv.
Filtermist olietågeudleder
Med Filtermist får du en ultimativ metode til fjernelse af olietåge. Filtermist er en anerkendt markedsleder med en sikker og energieffektiv filterløsning.
Absolent luftfiltrering
Absolents produkter renser forurenet industriel luft direkte ved kilden som f.eks. metalforarbejdnings- og trykstøbningsmaskiner, der genererer olietåge, olierøg og støv.
Absolent produktark
Absolents filtre fjerner målrettet luftforureningen og reducerer energiforbruget. Deres kendetegn er: Høj effektivitet, minimalt behov for service, høj pålidelighed, omkostnings-effektivitet og unik filterkonstruktion.
Eclipse magnetisk filtrering
Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning.
Goyen/Mecair støvfilterrensning
Produkter der optimerer rengøring af støvfiltre fra Pentair, Goyen og Mecair. Produkt-sortiment omfatter membranventiler, tryk-tanke, controllere og overvågning af emissioner.
Pentair/Mecair membranventiler

200-SERIEN i rustfrit stål er en række membranventiler, der er velegnede til støvopsamler applikationer, især til omvendt pulse-jet-filterrensning af filterposer, patroner, kuvertfiltre, keramiske filtre m.v.

Mecair headertanke løsninger

6″ og 8″ headertanke med 1 1/2″ ventiler. Mecair Full Immersion teknologier er højtydende filterrensningssystemer, der leverer høje flowhastigheder til filterrengøring og præcis kontrol af luftforbruget.

Mecair headertanke løsninger

10″ headertanke med 2″ ventiler. Mecair Full Immersion teknologier er højtydende filterrensningssystemer, der leverer høje flowhastigheder til filterrengøring og præcis kontrol af luftforbruget.

Goyen Mecair manifoldmontering
Udvalg af ¾” til 3″ runde ventiler fra Goyen og Mecair til forskellige størrelser headertanke.
Duncan Rogers sikkerhedsfiltre
Kondensat sikkerhedsfilter, der giver 100% sikkerhed mod vand i trykluften.