Hold vakuumniveauet konstant med en vakuum regulator

Ethvert sted, hvor der skal opretholdes et konstant og justerbart vakuumniveau, er en vakuumregulator den ideelle løsning. Regulatorerne vælges ud fra behov og fås til lave eller høje vakuumniveauer.

Regulatorerne holder vakuumet konstant, selv når der er udsving i pumpen. Den atmosfæriske luft kommer aldrig ind i kredsløbene, hvilket forhindrer produkterne i at blive skæve af for lavt tryk.
Vakuumregulatoren er et værdifuldt værktøj, f.eks. når den installeres i centraliserede systemer, hvor hver conductor kan justeres til en værdi, der er forskellig fra det centrale anlægs vakuumniveau.

Der findes forskellige vakuum regulatorer
  • Regulatorer med manuel justering er baseret på forskellen mellem det atmosfæriske tryk og det vakuumniveau, der skal opnås.
  • Manuelle regulatorer til lave vakuumniveauer, som gør det muligt at justere minimumsvakuumniveauet for at komme så tæt som muligt på værdien af det atmosfæriske tryk.
  • Regulatorer med pneumatisk justering udnytterpneumatiske principper til at definere forholdet mellem tryklufttilførslen og det vakuumniveau, der skal opnås.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.