Sugekopper til ujævne, ru og rillede overflader

Ugens fokus:
specialsug3Skal du flytte et emne hvis overflade ikke er plant, kan det være svært at få en almindelig sugekop til at gribe emnet tæt og sikkert. Det kunne f.eks. være ved håndtering af cement produkter, granit, frostet glas, save, ru marmor, kakler eller automobil dele og andre metalplader med mønster i overfladen. Til alle disse typer formål tilbyder vi en simpel, men yderst effektiv løsning – sugekopper med skumgummikant (geranium). Kanten udformer sig fuldstændigt efter emnets overflade og sikrer et perfekt greb af emnet. Geranium skumgummikanten er selvklæbende på den ene side, som monteres nemt og enkelt på selve sugekoppens kant, mens elasticiteten bevares selv efter længere tids brug.

For smurte og olierede overflader anbefales NF neopren skumgummi udgaven.
Ring til os i dag på 46 56 43 43.