Stor ekstern blandings-sprøjtedyse

Overfladebehandling, køling, maling.
Exair ekstern sprøjtedyseEXAIRs nye ½” store eksterne blandings-sprøjtedyser forstøver væsker op til 1.150 liter per time. Den eksterne blandingsdyse er velegnet der, hvor der kræves en stor mængde væske. Den kan bruges på væsker med en viskositet op til 800 cP.

Blandingsdysen fås med et smalt vinklet fladt viftemønster. Den kombinerer væske og trykluft for at skabe en belægning af væske, der let kan justeres til at opfylde behovene i din applikation.

Med EXAIRs ½” eksterne blandings-forstøvningsdyser kan man belægge, køle, behandle og male en række forskellige produkter. Brugt med vand, er forstøvningsdyserne en effektiv måde til at køle varme elementer i din automatiseringsproces. Da det er eksterne blandingsdyser, kan luftstrømmen og væskestrømmen styres uafhængigt, hvilket giver den mest nøjagtige væskestrøm.

Forstøvningsdyserne er af rustfrit stål, hvilket bidrager til deres holdbarhed og korrosionsbestandighed. EXAIR forstøvningsdyser fås i 1/4 og ½”. Der er en række forskellige strømningsmønstre og væskestrømme til rådighed til at opfylde ethvert behov.

Intern mix eller selvansugende forstøvningsdyser er også en del af programmet, samt patenteret no-drip versioner af alle forstøvningsdyser.

Alle modeller er justerbare, CE-kompatibel og leveres med 5 års garanti.