AVS med på HAAS event hos Edstrøms Værktøjsmaskiner

Åbent hus arrangementet finder sted d. 14. og 15. juni, kl. 9.00-16.30 begge dage på Haremarksvej 10, 8723 Løsning

Prod_filtermist2
Du vil få mulighed for at se demonstrationer af forskellige typer af bearbejdning & værktøjer på HAAS maskinerne. AVS har leveret tre Filtermist som sidder på deres maskiner og sørger for ren luft.

Olietåge og olierøg forekommer i mange industrier. Ved høj hastighed og højt tryk bliver oliedråberne meget små med risiko for dannelse af olierøg. Når maskinerne arbejder, kan disse dråber udsendes i form af aerosoler og røg til den omgivende luft, hvis udsugningen ikke fungerer korrekt. Det er naturligvis skadeligt at indånde disse stoffer.

Den mest almindelige og mest effektive metode til indsamling af olietåge og olierøg er ved kilden, dvs. tæt på maskinen.

Kom forbi AVS Danmarks repræsentanter Lars og Henrik og få en snak om udsugning og ren luft. Vi fortæller gerne om løsninger, der forbedrer arbejdsmiljøet markant samt om de økonomiske fordele, der er ved at filtrere luften effektivt.

Lidt til drengerøvene…
Da arrangementet er afholdt af HAAS, vil du få mulighed for at se HAAS F1 raceren, og prøve en F1 simulator. Det vil være muligt at købe F1 rejser til fordelagtige priser denne dag.

Der er gratis adgang til udstillingen, men alle opfordres til at registrere sig HER

Du kan se mere om vores filterløsninger her