Den prisvindende Pro One blæsepistol er udviklet i tæt samarbejde med brugerne

Silvent_ProOne_Award-winner2

Den nye Pro One blæsepistol er et håndholdt værktøj udviklet til brug i industrien og designet til at minimere risikoen for skade ved blæsning med trykluft. Den er allerede blevet hædret med Red Dot Design Award, selvom den først vil blive lanceret den 1. september 2017.

Pro One er udviklet i tæt samarbejde med brugerne. Det ergonomiske håndtag har et let, fleksibelt design, der giver mulighed for flere forskellige måder at gribe på. Dette gør arbejdet nemmere og reducere risikoen for skade.

Dyse:

Specielt designet, patenteret dyse i rustfrit stål. Dysen er designet til at danne en koncentreret blæsekraft. Takket være dysens unikke design reduceres støjniveauet ved blæsning ofte med mere end 10 dB (A), og risikoen for at blokere dyseåbningen elimineres.

Materiale:

Pro One er designet til industriel brug og lavet af et fleksibelt, slidstærkt materiale. Pro One er et robust håndværktøj designet til brug i hårde og udfordrende miljøer.

Håndtag:

Pro One har et let, slankt design. Det ergonomiske håndtag giver mulighed for flere forskellige måder at holde den på, for at gøre arbejdet nemmere og reducere risikoen for gentagne belastningsskader. Desuden er Pro One designet til at passe både små og store hænder.
Håndtaget er også designet til at give den bedst mulige kontrol over blæsekraften. Takket være Pro One’s unikke teknologi har operatøren fuld kontrol over den uendeligt varierende blæsekraft. Fordi udløserkraften er uafhængig af tryk, reduceres risikoen for gentagne belastningsskader.

Tilslutning:

Pro One er udstyret med en patenteret kontraventil for at undgå recoil og peak-sound tryk, når du afbryder. Dette reducerer risikoen for ledskader og høretab. Tilslutningen er også udstyret med et filter, der forhindrer store partikler i at komme ind i luftpistolen. Pro One har en ¼ “metaltilslutning.

Ophæng:

Pro One er forsynet med to ophængningsmuligheder – ved håndtaget eller ved det specielt konstruerede øje. Begge omkringliggende områder er forstærkede for at modstå øget slitage.

Tilbehør:

Luftskærm: Pro One kan udstyres med en luftskærm for at reducere risikoen for øjenskader. Luftskærmen har tilstrækkeligt kraft til at beskytte brugeren mod støv og små partikler.
Forlængerrør: Pro One kan også bestilles med et 300 mm langt luftpistolrør.

Lancering på Hi messen

AVS er forhandler af den nye blæsepistol, der lanceres verden over den 1. september 2017. Vi tager en demo-model med på HI messen, hvor du er velkommen til at kigge forbi og se nærmere på den. Du finder os på stand K8220.01.