Ny Line Vac med gevind fra Exair

Konverterer nemt standardrør til kraftfulde høj volumen transportører

Line Vac transportører anvender en lille mængde trykluft til at frembringe et vakuum, der så giver højt output i den anden ende. Det sker øjeblikkeligt og ved at regulere trykket i trykluften får man fuldstændig kontrol af transporthastigheden. Systemet egner sig til materialetransport, overførsler af dele, påfyldning og til at fjerne bulk materialer.

Line Vac er CE-mærket og opfylder OSHA’s krav til tryk. Den fås i mindre størrelser ned til 3/8 NPT. Gevind modellerne er også tilgængelige i rustfrit stål type 303 og type 316 til mere krævende miljøer, som f.eks. høje temperaturer samt til ætsende og hygiejniske omgivelser.

Andre modeller

  • Line Vac leveres også med glatte ender for montage med slanger
  • Heavy Duty modellen giver slidstyrke samtidig med at der produceres maksimal effekt til materialer med meget bulk
  • Sanitary Flange Line Vac er egnet hvis der kræves en sikker rørforbindelse, hvor Line Vac ofte skal fjernes for rengøring

Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere om Line Vac programmet fra EXAIR,
eller se mere her