Ser det også sådan ud på din arbejdsplads?

Vi mener, at alle har ret til et godt arbejdsmiljø, uanset industri
Derfor blev Pro One er udviklet i tæt samarbejde med brugerne. Det ergonomiske håndtag har et let, fleksibelt design, der giver mulighed for flere forskellige måder at gribe på. Dette gør arbejdet nemmere og reducere risikoen for skade.

Pro One er et håndholdt værktøj udviklet til brug i industrien og designet til at minimere risikoen for skade ved blæsning med trykluft.

Lancering på Hi messen

AVS er forhandler af den nye blæsepistol, der lanceres verden over den 1. september 2017. Vi tager en demo-model med på HI messen, hvor du er velkommen til at kigge forbi og se nærmere på den. Du finder os på stand K8220.01

Klik her og se en video om hvordan du kan opnå et bedre arbejdsmiljø.