Den seneste udvikling inden for behandling og håndtering af pulver, granulat og bulk

Powtech er den førende messe indenfor forarbejdning af pulver, hvor man kan se det nyeste indenfor screening, blanding, transport, dosering, granulering og mange andre processer.

prod_tryktankeMessen afspejler den aktuelle udvikling inden for proces-teknologier og instrumenter, ligesom den giver et unikt overblik over en lang række industrier fra glas, byggematerialer og papir til kemikalie-, fødevarer- og den farmaceutiske industri.

Vi er på EMO med vores leverandører, der viser markedsførende løsninger.
Du kan blandt andet se…

Pentair viser løsninger til støvfilter-rensning
AVS er eneforhandler af Goyen/Mecair produkter i Danmark. Pentair udstiller på messen igen i år og viser en lang række Goyen/Mecair produkter og services inden for filter-rensning. De har fokus på miljørigtige løsninger til industrien uanset om det drejer sig om enkelte komponenter eller komplette løsninger.

Eclipse Magnetics viser løsninger til magnetisk filtrering
AVS forhandler også produkterne fra Eclipse Magnetics, der er blandt de førende på markedet inden for magnetisk filtrering. Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning. Disse partikler forårsager bl.a. ekstra slid på systemet samt en forringet kvalitet i overfladebehandlingen af emner.

Skal du besøge Powtech?
Så kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker at mødes eller vide mere om støvfilter-rensning eller magnetisk filtrering.

Derudover er Pentairs og Eclipses stand et besøg værd! Du finder Pentair i hal 3, stand 304 og Eclipse Magnetics i hal 3, stand 331

Se mere om Powtech her
Se mere om Goyen/Mecair støvfilter-rensning her
Se mere om magnetisk filtrering her