Bliv fri for bakterier og forlæng levetiden på dine køle-smøremidler!

Kæmper du med snavsede og fedtede maskiner, løser lavtryksvaskere fra ph-cleantec let opgaven. Og den helt nye model kan endda desinficere køle-smøremidler.

Forebyggende vedligeholdelse af CNC maskinerne
Ph-cleantec giver effektiv rengøring af industrielle komponenter og installationer og hvis man løbende renholder de dyre maskiner, øges deres levetid.

Ph-cleantec er en patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk, der giver en effektiv rengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer. Systemet rengør uden brug af kemikalier og har et lavt energiforbrug. Det er med sin lavtryks varmtvandsrengøring egnet til universalrengøring af installationer og komponenter til værksteder og produktionslinjer.

Fordele med ph-cleantec
De allerstørste fordele blandt mange er, at man sparer mange timers arbejde, da rengøring af snavsede og fedtede maskiner og komponenter gøres langt hurtigere, nemmere og mere effektiv og man undgår maskinstop forårsaget af ophobet snavs, fedt og olie.

Ph-cleantec fås både med og uden indbygget kar, i adskillige størrelser og til en lang række specialløsninger inklusive applikationer, der anvender syre og demineraliseret vand samt til heavy duty applikationer. Derudover findes der en lang række tilbehør i form af slanger og dyser, der gør det muligt at rengøre små huller, sprækker og nå langt ind i maskiner og afkroge.

Kig forbi Spånligaen, hvor du kan få demonstreret vores lavtryksvaskere fra ph-cleantec.

Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.
– et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!

Mød os på Spånligaen den 17. – 19. januar 2018
Åbningstider:
17. – 18. januar kl. 9.00 – 15.00
19. januar kl. 9.00 – 14.00

Sted:
DAMRC Teknologicenter
Sandagervej 10
7400 Herning

Spånligaen er åben for alle og det er gratis at deltage
Se mere om Spånligaens husmesse hos DAMRC her