Dorner Conveyors tilbyder fleksible transportører kaldet FlexMove

Dorner Conveyors samler SmartFlex og FlexMove til én platform kaldet FlexMove

FlexMove transportørerne fra Dorner Conveyors indeholder derfor nu funktionerne og styrkerne fra den tidligere SmartFlex-serie. FlexMove er fleksible kædetransportører med aluminiumsramme. De er ideelle, når gulvpladsen er begrænset, da de er designet til at sno og dreje sig i 360° omkring maskiner og udstyr.

Funktioner og fordele ved FlexMove-transportører:

 • Kompakt design, der maksimerer plads og minimerer støj og vedligeholdelse
 • Ideel til applikationer med kurver, hældninger eller fald
 • T-slot aluminiumsramme giver mulighed for let at installere add-ons og tilpassede designændringer
 • Hastigheder op til 1,3 m/s
 • Lastkapacitet op til 272 kg

FlexMove-transportbånd er konstrueret til adskillige anvendelser, herunder:

 • Emballage
 • Håndtering af dele
 • Produktoverførsler
 • Montage automatisering
 • Højde ændringer
 • Trange rum

Byg dit eget FlexMove-transportbånd
Dorner giver dig mulighed for at konfigurere dine egne transportbånd. Med deres online konfigurator DTools er det nemt at designe dine transportsystemer. Og med funktionen 3D Preview kan du modtage opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer i dine transportsystemer. Når du bygger dit transportbånd i DTools udarbejdes der samtidig en 3D CAD-model, der matcher dit design. Du opretter nemt dit eget login til DTools på Dorners hjemmeside.

Bestil FlexMove komponenter
Med FlexMove-komponenter kan kunderne bestille alle de nødvendige dele og komponenter til at opbygge deres FlexMove-transportør på stedet. FlexMove Solutions bygger transportbåndet hos Dorner, tester det og adskiller det derefter i sektioner, der sendes til kunden til installation.

Besøg www.dornerconveyors.com for at bygge dit eget FlexMove transportbånd.

Eller klik her for at se mere om transportbånd og løsninger