Effektiv og miljøvenlig rengøring af maskiner og komponenter

Med Ph Cleantec kan du spare mange timers arbejde.

Det er en patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk. Ph Cleantec giver en effektiv lavtryksrengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer uden brug af kemikalier.

De nyeste modeller fra Ph Cleantec

  • Lavtryksvasker 800 SR med højere tryk
    800 SR er en helt ny partvasker fra Ph Cleantec. Den har et justerbart tryk mellem 3 og 8 bar, men arbejder med en varmekapacitet på kun 4,8 kW. Således opnår enheden en høj temperatur på 90° C ved et tryk på ca. 4 bar. 800 SR er en omkostningseffektiv og fleksibel løsning til rengøringsopgaver, hvor mere tryk er ønsket.
  • Lavtryksvasker serie 1000 SR med kar i rustfrit stål
    Nu fås serie 1000 SR med option 1000 EW, der tilbyder et rustfrit stål kar. Enheden kan dermed nemt rengøres, er mere robust og mindre følsom over for stød og påvirkninger. Har man en eksisterende tilsvarende enhed, er opgradering med denne nye option mulig.
  • Termisk desinfektion, så bakterier og svampe undgås
    Ph Cleantecs rengøringsmetode anvender lavt tryk og høje temperaturer og bruges ofte til mild og effektiv rengøring af værktøjsmaskiner. Med den nye option 1000 EK kan teknikken opgraderes med en desinficeringsfunktion. I desinfektionsindstillingen opvarmes kølesmøremidlet til 65° C og dermed kan andelen af bakterier reduceres signifikant.

Se mere om vores løsninger fra Ph Cleantec her