Chokoladebehandling

Fremstilling af flydende chokolade er en vanskelig proces, det starter ved at nedbryde kakaobønnen i begyndelsen af processen.
Denne fase udgør en kontamineringsrisiko, da rullerne nedbryder kakaobønnen, de også bærer, og små forureningsfragmenter kan komme ind i produktet. Rullefragmenter og ekstra slid fra procesmaskiner kan resultere i fin jernholdig forurening, der efterlades i slutproduktet, da den er for lille til, at en metaldetektor kan se den. Hvis dette ikke fjernes, kan kunden modtage forurenet produkt i deres anlæg.

I denne applikation blev der installeret flere højintensitets “Jacketed” magnetiske flydende filtre før og efter kritisk maskineri. Enhederne varieredet i diameter afhængig af processtrømmen, i de fleste tilfælde var processtrømmen mellem 19m3 / time og 75m3 / time. Enhederne blev også leveret i en dobbeltvægs “jacketed” konfiguration. Det betyder, at enheden kan kobles op til opvarmede rørledninger, hvilket er vigtigt for at sikre, at den flydende chokolade forbliver viskøs.

Magnetisk separator til væsker

Filteret kan bruges i en hvilken som helst linje, der behandler væsker på alle viskositetsniveauer og kan installeres i enhver vinkel fra lodret til vandret. Filteret kan leveres, så det passer til forskellige procesvolumener, tryk, temperaturer og specifikationer.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.