Canadisk maskeproducent øger produktionen med nye FlexMove transportbånd

Under den globale COVID-19 krise er det vigtigt også at anerkende succeshistorierne. Pandemien har nemlig ført til vækst i flere områder af fremstillingssektoren. Nye faciliteter, ændringer i produktionsprocesser og øget efterspørgsel efter forskellige produkter understøtter økonomien, forsyningskæden og arbejdsmarkedet. Dette er tilfældet for en af Dorners kunder Canada.

Breathe Medical Manufacturing producerer engangs ansigtsmasker til medicinal- og fødevareindustrien. Baseret på den øgede efterspørgsel under COVID-19 og den fremtidige forventede volumen, forbereder Breathe Medical sig på at åbne endnu et produktionssted. Det nye 30.000 kvadratmeter store anlæg vil blive placeret i British Columbia og vil også producere medicinske masker.

Under udformningen af den nye facilitet blev Dorner og Apex Motion Control, en lokal integrator med speciale i industriel robotautomatisering kontaktet – og de har sammen designet et transportsystem til at understøtte de planlagte 12 maskemonteringsmaskiner. Ved at bruge Dorner FlexMove Conveyors vil Breathe Medical Manufacturing være i stand til at transportere masker fra maskinerne gennem produktionen for optimal effektivitet.

Projektet gennemføres i to faser med hver seks maskiner. Planen er at ansætte 30 medarbejdere og producere 20 millioner masker om måneden til at starte med et mål om 80 medarbejdere, der producerer op til 40 millioner masker om måneden. De første ordrer er planlagt til at blive afsendt i begyndelsen af juni.

Flexmove

FlexMove transportbåndene var en ideel løsning på grund af deres fleksible karakter og evne til at integrere med det øvrige maskineri. Derudover kan Dorner fremstille og sende transportbåndene inden for den stramme tidslinje for at hjælpe Breathe Medical Manufacturing med at begynde at producere så hurtigt som muligt.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.