Luftkniv skaber effekt i spøgelseshus

Et firma, der servicerer forlystelsesparker skulle opføre et spøgelseshus, hvor de besøgende på et tidspunkt skulle overraskes og forskrækkes af animerede figurer, der svæver i luften. Idéen var at projektere animationen på en væg af røg. De forsøgte at udlede røgen gennem en række huller og en tynd spalte, men de kunne ikke opnå den ønskede effekt.

Løsningen blev en Full Flow luftkniv fra Exair, der har et kompakt design som var let at skjule for de besøgende. Når røg introduceres bagfra, bliver den trukket ind i luftkniven og derefter udledt i et laminært jævnt røggardin, som de animerede figurer på magisk vis dukker op på. Luftknivens lave lydniveau bidrager også til magien, da den ikke kan høres over larmen af uhyggelige lydeffekter og musik, der afspilles i spøgelseshuset.

Full flow luftkniv

Normalt bruges luftknive i industrien som en effektiv metode til afblæsning, afkøling, rengøring, tørring osv. Luftknivene fra Exair benytter luften fra det omgivende miljø, hvilket gør dem støjsvage og utroligt effektive – og netop disse to egenskaber var nødvendige til denne lidt specielle forespørgsel.

Full-Flow luftknive fra Exair er en standard luftkniv med den ekstra fordel, at den skaber en luftstrøm i hele sin længde. De fylder ikke så meget og passer til trange rum. 

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.