Foodtech 2022

FoodTech er nordens største fødevareteknologimesse, som afholdes i MCH Messecenter Herning hvert andet år.

Igennem de sidste 25 år har FoodTech samlet hele fødevareindustrien ét sted, og dannet rammen for inspiration, viden og nye netværk.

FoodTech i finder sted i Messecenter Herning fra 1. – 3. november 2022, hvor hallerne er fyldt med inspiration, foredrag, viden og masser af netværk.

Vi håber I kigger forbi vores stand L9370, hvor vi blandt andet har fokus på nedenstående.

Fakta

Foodtech 1. – 3. november
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning

Åbningstid
Kl. 09:00 – 17:00

Brug vores invitationskode L9370 i din tilmelding og spar entréen på kr. 100,- ekskl. moms

Dorner conveyors

Dorners transportbånd i rustfrit stål kan holde fødevareforarbejdningen sikker og hygiejnisk. De er designet til at forbedre din fødevaresikkerhed og er med de aftagelige bælteløftere og rammeudskæringer konstrueret til fuldstændig ‘wash down’.

Disse conveyors opfylder hygiejnestandarderne for BISSC, NSF, 3A, USDA og andre FDA regulativer.

Vakuum løsninger

Flyt alt fra æg og chokolade til emballage i pap eller plast. Vi har sugekopper til skrøbelige og porøse genstande og til håndtering af flowpack-pakker, hvor man med robot nemt flytter alt fra pasta, brød, konfekture og snacks til granulat og pulverprodukter.

Med Octopus gribeløsning er hele opgaven samlet i et værktøj, der giver mulighed for vertikal, hori-sontal og upside-down håndtering

Magnetisk filtrering

Magnetiske separatorer fjerner med høj effekt magnetiske fremmedlegemer i fødevareforarbejdningen. De kan anvendes til de fleste applikationer – blandt andet bulk, korn, tørpulver, fugtige pulvere, væsker og sirupper.

Uanset hvor robuste maskinerne i fødevareindustrien er, er der altid en risiko for, at en metaldel kan knække af under drift eller rengøring. Ved hjælp af magnetisk filtrering har man mulighed for at fange disse fremmedlegemer, så de ikke havner det færdige produkt.

Elektriske cylindre og aktuatorer

SMACs aktuatorer er unikke, da kraft, position og hastighed er helt programmerbare. De er designet til at håndtere usædvanligt høje eller meget lave hastigheder med 100-200 μm nøjagtighed og repeterbarhed med 1 ms responstid.

Aktuatorerne er specielt egnede til pick & place, emballage, sortering, fyldning og dispensering, lækage test og test af skruelåg & kapsler.

Filtermist luftfiltrering af olietåge og vanddamp

Filtermist olietågeopsamlere bruges af en række fødevareproducenter til effektivt at fjerne vegetabilsk olietåge fra luften i deres produktionsanlæg. De kan også monteres på fødevareforarbejdningsmaskiner som en del af udstyret.