Fjernelse af fremmedlegemer

Vi er eksperter i beskyttelse af fødevareforarbejdningslinjer og beskytter både dit brand og dine kunder
I et højt reguleret miljø står fødevareproducenter over for mange udfordringer med hensyn til at sikre maksimal fødevaresikkerhed og beskytte multi-nationale mærker af høj kvalitet. Forureningsrisici findes i de fleste produktionsstadier, herunder mikrobiologiske, kemiske, emballage, forurening fra procesudstyr og fysisk kontaminering.

Vi forhandler højkvalitets magnetiske separatorer med høj effekt til de fleste applikationer, herunder bulk, korn, tørpulver, fugtige pulvere, væsker og sirupper samt et omfattende udvalg af metaldetektorer og vibrerende sigter.

Standarder / godkendelser
Vi lever op til alle de vigtige industristandarder som FSA, FDA og IFS, samt institutter som BRC og GFSI. Mange af vores magnetiske separationsprodukter har fuld ATEX certificering.

Eclipse Magnetics

Vi forhandler produkter fra Eclipse Magnetics og vores systemer til at fjerne fremmedlegemer har et verdensomspændende, etableret og anerkendt ry i fødevareindustrien.

Eclipse Magnetics er et navn, der er synonymt med kvalitet, høj ydeevne og pålidelighed og på kundelisten har de blandt andet Nestlé, Mondelez, Pepsico, Weetabix, Rank Hovis, Premier Foods, Allied Bakeries, Unilever, Warburtons, Mars og Kelloggs.

Typiske applikationer

Vores separations- og detektionssystemer anvendes på alle HACCP-stadier af pulver, granulat, væske og pastaproduktion fra råvarer til færdigvarer.

Vores sortiment omfatter separationssystemer til udvinding af primært metaller, såsom møtrikker, bolte, skruer og sekundært jernholdig forurening, såsom fine partikler fra slid på udstyr i processen.

Systemerne kan installeres på forskellige kritiske kontrolpunkter, herunder: – tyngdekraft fodrede slisker, før og efter sigten, bulk tanker afsondring, sigtning af ingredienser, før og efter mixere, vakuum- eller pneumatiske linjer, korntoppe, poseopsprætning og tippestationer og transportbånd til emballerede produktinspektioner.

Cases

Brødforarbejdning
Brødproducenter står over for en høj risiko for, at metalforurening er til stede i mel. Som fødevarevirksomhed skal de bevise “due diligence” i styringen af ​​fremmedlegemer, hvoraf den ene er metal.

Chokoladebehandling
Fremstilling af flydende chokolade er en vanskelig proces, det begynder ved at nedbryde kakaobønnen i begyndelsen af ​​processen. Denne fase udgør en kontamineringsrisiko, da rullerne nedbryder kakaobønnen og små forureningsfragmenter kan komme ind i produktet.

Videoer