MADE Open Lab

Kvalitetssikring i fremtidens produktion

Få viden om, hvordan digitalisering, data og ny teknologi kan sikre kvalitet i fremtidens produktion og bliv inspireret af andres innovative løsninger.

Mulighederne er mange for at automatisere, optimere og udvikle produktionen. Ofte er udfordringen at sikre, at kvaliteten følger med. Hvordan den udfordring kan grejes, dykker vi ned i på MADE Open Lab sammen med en række spændende oplægsholdere, virksomheder og leverandører af tekniske løsninger.

Et væld af løsninger

Vi deltager og står klar til at vise løsninger fra SMAC, som kan hjælpe dig med at løse kvalitetsudfordringer i din produktion.

Kvalitetstjek med digitale tvillinger

En digital tvilling kan afsløre fejl, inden de sker, og derfor kan teknologien være med til at sikre kvaliteten – også når man bevæger sig ud på mere ukendt land.

Sektionsleder og professor på DTU Jesper Hattel fortæller om brugen af digitale tvillinger til bl.a. at sikre kvalitet gennem konkrete eksempler.

Derudover fortæller Haldor Topsøe om deres arbejde med at bruge digitale tvillinger og machine learning til at sikre kvaliteten i produktionen.

Ny teknologi

Også hos Rockwool er der tænkt i at benytte nye tekniske løsninger til at sikre kvalitet. På MADE Open Lab fortæller de, hvordan de i MADE FAST arbejder med røngtenteknologi og AI.

Derudover hører vi også fra Svendborg Motorværksted, som i et MADE Klyngeprojekt også har kastet sig ud i ny teknologi, der kan forbedre produktkvalitet. Efter flere test har de valgt at skifte fra flammesprøjt til lasercladding.

 

Kvalitetstjek med digitale tvillinger

Dato: Onsdag den 9. marts 2022 kl. 10.00 -15.00. Der er registrering og morgenkaffe fra kl.09.30.
Sted: FORCE Technology, Park Allé 345, 2605 Brøndby

Pris: Det er gratis at deltage. Er du tilmeldt, og udebliver uden at melde afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms).
Registrering: Tilmeld dig her. Vi skal modtage din tilmelding senest mandag den 28. februar 2022.
Max. deltagerantal: 75
Sprog: Dansk
Mere information: http://made.dk/ og FORCE Technology, Nicklas Rasmussen, nir@forcetechnology.com, 42 62 75 34

Ønsker du mere information om automatisering med SMAC?

Kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.