Chip Trapper sugeenhed med trykluft renser kølevæsken for spåner

De fleste værktøjsmaskiner afgiver som bekendt spåner i større eller mindre omfang, der naturligt ryger med i kølevæsken.

Chip Trapper is now available in 30, 55 and 110 Gallon sizes.

Regelmæssig rensning af kølevæsker forhindrer, at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse.  Herved undgås dyre maskinstop og ødelagt udstyr samtidig med, at man sparer kostbar tid!

Med en Chip Trapper bliver denne rengøringsproces en nem og overskuelig opgave, der hverken kræver, at der skal skovles spåner op af kølevæsken eller at operatøren skal have fingrene ned i væsken. Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter

Chip Trapper fjerner spåner fra væsker
Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen.

En ventil monteret på toppen af tromlen har to indstillinger ’fyld’ eller ’tøm’, der manuelt kan skiftes imellem.  Filterposen, der opsamler alle spånerne, tømmes og genbruges. Enheden er nem at samle og anvende og kan fylde og tømme en 208 liter tank på under 2 minutter.

AVS deltager på VTM 2017
Kig forbi stand A-1915, hvor du kan se en demo model af Chip Trapper.
Kan du ikke vente, kan du se mere om Chip Trapper her