Ny serie af kompakte cylindre i rustfrit stål (316L)

Ny serie af kompakte cylindre i rustfrit stål (316L)
– der er i overensstemmelse med ISO 21287

Kompakte-cylindre-rustfriDenne cylinder serie har interessante funktioner, der gør dem fleksible og komplette. En specifik undersøgelse er blevet brugt til designet, som takket være det runde rør og de eksterne stænger er rent, moderne ned i mindste detalje. Der er også givet særlig opmærksomhed til endegavlene, som ikke har nogen ydre hulrum, hvor urenheder kan samles. Alle elementer inkl. stempelstangen, er lavet af rustfrit stål AISI 316L.

Levetidssmurt med fødevarefedt opfylder FDA-direktivet, afsnit 21 CFR 178 (reg. NSF H1), sikrer lav friktion og et stabilt og slidstærkt smøremiddellag, og giver samtidig en berettigelse til utilsigtet kontakt med fødevarer.

Disse funktioner gør cylindrene velegnede til anvendelse i fødevare- og drikkevareindustrien i den kemiske, farmaceutiske og medicinske industri og generelt i alle applikationer, hvor det er vigtigt at opretholde det højeste hygiejne- og rengøringsniveau, selv i ætsende miljøer. De kan også leveres i henhold til ATEX 2014/34 / EU, så de er egnet til sikkerhedsbrug i eksplosionsfarlige omgivelser.

Cylindrene fås i størrelser fra Ø 25 mm til Ø 100 mm i standardversioner med:

  • enkeltvirkende magnetisk (type CIXS)
  • dobbeltvirkende magnetisk (type CIX)
  • dobbeltvirkende magnetisk anti-roterende (type CIXN)


Serien har følgende optioner:

  • enkeltvirkende fjeder, bag (T)
  • udvendig gevind stempelstang (M)
  • gennemgående stempelstang (P)
  • FKM tætninger til høje temperaturer (muligheder V: -20° C ± 150° C og V1: -20° C ± 80° C)
  • tætninger til lave temperaturer (mulighed BT: -40° C ± 80° C)

Se alle vores cylindre her
Se hele vores rustfrie program her