Danmark er som skabt til robuste komponenter

Kulde, blæst og regn er velkendte fænomener i Danmark, hvor der gennemsnitligt falder 759 mm regn om året.

Dette kan være udfordrende, hvis man har behov for pneumatiske komponenter, der skal fungere udendørs. Pneumatik komponenter, der bruges i delvist fugtige og våde områder, har nemlig tendens til hurtigt at gå i stykker.

Sommerland Sjælland er en udendørs forlystelsespark, der om nogen er underlagt det danske vejr og derfor er afhængige af robust pneumatik, der er i stand til at klare både kulde, snavs, vand m.m. En forlystelsespark skal jo køre perfekt hele tiden og dårlige komponenter giver for mange nedbrud og forlystelser, der går i stå, når klima og miljø er udfordrende som det danske vejr.

AVS er eksperter i pneumatisk til hårde miljøer, der er i stand til at klare det danske vejr og vi tilbyder et bredt udvalg af både standard og specialtilpasset pneumatik.

Igennem vores lange samarbejde med Sommerland Sjælland har vi leveret en lang række specielle heavy duty inline ventiler, specielle korrosionsbeskyttede cylindre samt UV resistente pneumatik slanger.

Vi har blandt andet leveret en speciel cylinder i 3 meters længde til totempælen og skudventiler og luftbeholder til at agere kanonskud og krudt røg fra sørøverskibet i Silver City. Til Amazonas junglen har vi leveret speciel heavy duty cylinder delvist nedsænket i vand til de bevægelige dyr og dukker og luftbeholdere og skudventiler til kanonerne på fortet samt filterregulatorer, ventiler og panel manometer til Vildkatten.

Sommerland Sjælland er glad for de specielle løsninger og komponenter, da de oplever lang levetid på komponenter, færre kørselsstop for grunden reparation, færre utætte pneumatik slanger da de kan tåle sollyset, og i sidste ende jo også en økonomisk besparelse.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.