Øget fokus på sikkerhed og miljø

AVS Danmark ApS sætter yderligere fokus på sikkerheden i den danske industri gennem samarbejdet med det tyske firma Protect Air, som har specialiseret sig i sikring af trykluftudstyr og –anlæg.

Fra et enkelt trykluftdrevet værktøj til store anlæg og maskiner med mange luftudtag – så har Protect Air løsningen.
“Tyske virksomheder er langt fremme med hensyn til sikkerhed og vi mener, det er vigtigt at hjælpe danske virksomheder med at få adgang til den nyeste viden og de bedste løsninger på området”, siger Direktør Kjeld Bagger.

Protect Airs produkter, som AVS Danmark er eneforhandler af på det danske marked, leverer sikkerhed til virksomheder på en lang række områder.  Produktserierne overholder både OSHA, MSHA og EN ISO 4414. Danske virksomheder skal især være opmærksomme på ISO 4414:2010, da visse forskrifter om håndtering af trykluftudstyr og –systemer nu er blevet til lovkrav baseret på EU Maskin Direktiv 2006/42/EC (læs mere på www.danskstandard.dk)

Produktsortimentet omfatter bl.a. slangebrudskoblinger, filtre og regulatorer primært til trykluftanlæg samt filtre til systemer med vandtryk så som kaffemaskiner, food, pharma og industrielle vandingssystemer.

Med Protect Airs HouseGuard® slangebrudskobling sikrer du dig, at der omgående lukkes for luftforsyningen, hvis en slange eller et rør skulle gå i stykker. Et slange-brud kan have alvorlige konsekvenser for de mennesker, der håndterer det pågældende udstyr eller medføre store omkostninger hvad ødelagt materiel og energispild angår.

“Udover de sikkerhedsmæssige og energibesparende fordele ved Protect Airs produkter undgår du også unødig slidtage på dine systemer og værktøjer, hvilket bevirker at de holder længere og det er jo heller ikke noget uvæsentlig argument”, siger Kjeld Bagger.

Alle produkterne er fremstillet I henhold til ISO9001:2000 og som en yderligere sikkerhedsforanstaltning har de alle faste fabriksindstillinger, så du ikke risikerer at komme til at ændre på indstillingerne ved en fejltagelse. Derudover er indbygnings- målene små og produkterne er alle lette at montere for den enkelte bruger.