Ventiler du kan stole på… fra pionererne af miniature pneumatik

Clippards serier af elektriske mouse ventiler fås både som on/off- og proportionalventiler og er velegnede til en lang række krævende applikationer, hvor der stilles krav til både ydeevne og miljø.

Serie EV er f.eks. rengjort med ultralyd og er derfor velegnet til oxygen applikationer og andre applikationer, der er yderst følsomme overfor kontaminering som f.eks. håndtering og emballering af fødevarer og medicinalindustrien. Ventilerne er individuelt testet med brug af nitrogen og ultraviolet lys.

Disse serier af miniature ventiler er grundet deres størrelse også yderst velgegnede til indbygning i apparater og andre applikationer, hvor indbygninsmålene sætter sine begrænsninger. Den høje ydeevne og levetid gør, at behovet for service og vedligehold er minimalt.
Indeholder standard programmet ikke den løsning du søger, så kan Clippard som regel altid skræddersy den løsning du har brug for.