Maxigrip sugekopper sikrer det perfekte greb på dine emner og overflader

Ugens fokus:
maxigrip-sugekopperDenne type sugekopper har en fleksibel læbe, der gør dem særdeles velegnede til applikationer, hvor emnerne er konkave, konvekse eller på anden vis er buede og kræver at sugekoppen kan forme sig efter emnerne. Samtidig egner de sig til meget tynde og porøse materiale uden risiko for at emnerne deformeres eller manipuleres.

Et indvendigt mønster med ujævn overflade sikrer et fastgreb også i de tilfælde, hvor der er vand eller olie på de overflader, der skal gribes. I det hele taget sikrer denne sugekop type et fast greb uanset position og fås både i bælg og flad udgave.

De er fremstlillet i materialet BENZ, er resistent overfor klorinholdige væsker og olier og har et arbejdstemperatur område fra -40°C til +170°C.

Ring til os i dag på 46 56 43 43 hvis du har spørgsmål.