Arbejdstilsynet sætter fokus på sikkerhed – har du også husket det?

Ugens fokus:
hoseguard-slangebrudssikringHvis du har trykluftslanger eller rør i din produktion, så er det din forpligtelse at de er sikret ita. brud. Skulle uheldet være ude og en trykluftslange blive revet over eller på anden vis gå i stykker, kan det nemlig have alvorlige konsekvenser for både mennesker og materiel, hvis slangerne ikke er sikrede. Det problem er der nu en nem og enkel løsning på: monter en HoseGuard® slangebrudssikring ved dine trykluftudtag! HoseGuard afbryder for luftforsyningen, hvis en slange går i stykker og sørger for at slangen falder til jorden uden at ‘slå ud’ og ramme nogen. Ved montering af en slangebrudssikring undgår du ikke blot alvorlige arbejdsulykker, men samtidig et potentielt stort energitab.

HoseGuard® overholder EU standard ISO EN 4414:2010 og dermed også kravene på området i Maskindirektiv 2006/42/EF.
Ring til os i dag på 46 56 43 43 og hør nærmere.