Sådan håndteres flow pack emballage hurtigere

Klik på linket og se videoen, der viser Vuototecnica FVG vakuum ejektor (Fast Vacuum Generator) i aktion samt de nye silikone sugekopper, der er specielt designet til håndtering af flow pack produkter.

FVG et-trins vakuum ejektor med blow off giver fleksibilitet og pålidelighed, ved ekstrem høje hastigheder. FVG kan opretholde høje grebs- og frigivelsesfrekvenser (<30 ms). Ejektoren er meget let og velegnet til high speed pick and place robots, som f.eks. FlexPicker og Delta.

Sugekopperne fuldfører opgaven fejlfrit. De er i stand til at kompensere for højden og samtidig sikre stabilitet. Læbens sugeevne er meget stærk på fleksibel flow pack, så emballagen er ikke længere et problem. Læben blev udviklet specifikt med nogle suge-kanaler, så det tilpasser sig perfekt til den genstand, der skal fastholdes.

AVS har stor kompetence inden for pneumatik, luftbehandling, ventiler, cylindre, og har markedets bedste automatikløsninger og komponentprogrammer. Vi er forhandler af Vuototecnias Vakuum applikationer og løsninger.