Ny stor Siphon sprøjtedyse coater, køler, behandler & maler

EXAIR’s nye 1/2″ siphon sprøjtesdyse forstøver forskellige væsker i et rundt sprøjtemønster, hvor der er behov for meget væske og ikke er tilgængeligt væsketryk.

Denne korrosionsbestandige type 303SS sprøjtedyse trækker væske ind i luftstrømmen og blander det internt samtidig med at den giver en sugehøjde på op til 60 cm. Væsken kan nemt justeres til at opfylde dit applikationsbehov ved hjælp af justeringsventilen. 1/2″ spraydysen giver et højt væskeflow på op til 300 l/t i et rundt mønster med en diameter på 15 cm. Fås også i en patenteret drypfri version for at spare på væsken.

Med EXAIR’s brede vifte af sprøjtedyser kan du coate, køle, behandle og male en lang række produkter ved hjælp af trykluft og væsker med en viskositet på op til 300 cSt. Ved anvendelse med vand er forstøvningsdysen en effektiv måde at køle varme emner i en automatiseringsprocess. Den kan ligeledes anvendes med lette olier, rustbeskyttelse, kemikalier, maling og farvestoffer.

Konstruktionen i rustfrit stål på disse forstøvningsdyser bidrager til deres holdbarhed og korrosionsbestandighed. EXAIR’s forstøvningsdyser fås med 1/4″ og 1/2″ gevind og i mange forskellige sprøjtemønstre, størrelser og former til at opfylde individuelle behov. Alle modeller er justerbare, monteringsbeslag forefindes og er CE.