Transportbånd i produktionsanlægget

Fleksibilitet og tilslutningsmuligheder er alfa og omega, når det kommer til transportbånd i produktionsanlæg.

Vi er forhandler af de markedsførende conveyors fra Dorner, der med sine mange års erfaring har udviklet et bredt udvalg af industrielle, præcise og sanitære transportløsninger, der alle er designet til at optimere effektiviteten og produktiviteten:

 • 1000-serien
  Denne serie af miniature conveyors har en af de laveste profiler på markedet. Transportøren er designet til håndtering af små eller lette dele og kan nemt passe ind i maskiner og udstyr. Med Clean Room Class 100 certificering og FDA godkendt bælte er den ideel til farmaceutiske, medicinske applikationer.
 • 2000-serien
  Denne serie højtydende modulopbyggelige båndtransportører med lave profiler er designet til høj hastighed med ‘næse’-overførsel, en slidstærk ramme og et bredt udvalg af bælte- og guidemuligheder. Denne fleksible serie er egnet til små/mellemstore dele og præcisionsapplikationer med fleksibelt layout.
 • 3000-serien
  Denne serie af kraftige transportører, med næsten ingen vedligeholdelse, er ideelle til mellemstore og store dele, præcisionsapplikationer, bulkhåndtering og både automatiseret og manuel montageopgaver. Serien er designet til høje hastigheder, lange afstande og kan have op til 4 kurver pr. conveyor.
 • 7000-serien
  Denne serie er med de hygiejnisk designede transportbånd designet til at forbedre din fødevaresikkerhed og sanitet med aftagelige dele og bælteløftere, så det er nemt at komme til at rengøre.
 • SmartFlex
  SmartFlex transportbånd er højtydende, fleksible, modulære kædetransportører designet til små områder, der kræver trange sving, højdeændringer o.lign. SmartFlex er også ideel til applikationer, der involverer komplekse konfigurationer som f.eks. elevator og snoninger.
 • Pallesystemer
  Disse transportører forenkler produktflowet og styringen af produktet med præcisionsfunktioner der gør, at produktet kan roteres, hæves m.m. Serien er specielt designet til at øge effektiviteten og oppetiden i automatiseringsprocessen og give en nøjagtige transport.

Valg af det rigtige transportsystem
Som man kan se, findes der mange transportører, der er konstrueret til sanitære-, præcisions- og automatiseringsopgaver, men udfordringen er at vælge den rigtige løsning til sit behov. I dag er båndtransportører bygget efter brugerens specifikationer, så effektiviteten og produktionen forbedres.

Hvorfor nøjes med en standard løsning, der måske ikke passer præcist til sin applikation, når man kan få et skræddersyet system, der kan konstrueres til problemfri integrering i sin proces.

Men for at kunne det, kræver det en forståelse for, hvad målene og forventningerne er for sine transportører. Med andre ord, hvad har man brug for at transportørerne skal gøre?

Uanset om man er OEM eller integrator, en lille familieejet virksomhed eller en multinational virksomhed, har alle samme bekymringer med hensyn til deres nye transportsystem. Et godt sted at starte er ved at overveje disse spørgsmål:

 • Hvordan ser du transportsystemet integreret med det, du forsøger at løse?
 • Hvad er højde, vægt og form på det produkt, der skal flyttes?
 • Hvad er målet mht produktionshastighed?
 • Hvor meget plads er der til transportbåndene?
 • Er der plads nok eller trangt, hvilket kræver transportører, der kan lave skarpe sving eller hældninger?
 • Er maskinen / produktionslinjen manuel eller automatiseret?
 • Er den forventede produktionstrøm lineær eller oval?

At kende disse oplysninger på forhånd hjælper med at definere projektets omfang og gør det muligt for transportørleverandøren at strømline tilbudsfasen ved at få et mere komplet billede af applikationen.

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Vi er forhandler af transportbånd og transportsystemer fra Dorner, der er markedsførende på området.