Vi sørger for at teknikken klapper på mange teatre

AVS ’styrer’ kulisserne med hjulcylindre og ventiler på en lang række danske teatre. Dermed kan scenefolk eller skuespillere let tage en kulisse med ud eller ind ved tæppefald.

Vi har i 30 år været med til at udtænke og leveret løsninger til en lang række teaterforestillinger samt forlystelsesparker.

Det er kun fantasien, der sætter grænser

Udover vores store standard program, har vi en lang række specialtilpassede produkter – så vi kan levere holdbare og sikre løsninger, uanset teatrets behov og ønsker.

Mange teatre og forestillinger har gennem tiderne nydt godt af vores automatik løsninger

Gennem den lange årrække er vi blevet specialister i at flytte podier og kulisser ved hjælp af vores specialudviklede hjulcylindre. Men det stopper ikke her, for indgår der vanskelige scener, hvor f.eks. en mur skal falde, har vi også leveret løsningerne til at gøre det muligt.

Således sørger AVS pneumatiske styreventiler og cylindre dels for, at kulisserne nemt kan skiftes under forestillingerne og dels for, at diverse rekvisitter kan falde til jorden og rejses igen. Derudover leverer vores sikre trykluftsystemer støjfri blæsekraft, der kan få ting til at svæve m.m. Det er som sagt kun fantasien der sætter grænsen.

Teatre og forlystelsesparker

At flytte kulisser nemt og simpelt er alfa omega på alle teatre. Derfor har vi udviklet en hjulcylinder til podier, der kan bære op til 500 kg. Systemet kan nemt håndteres af skuespillere og scenefolk ved sceneskift.

Pladen på vores hjulcylindre har 8 huller, hvor man kan vælge at påføre et hjul i de fire inderste huller eller en trekant med tre standardhjul.

Hvis kulisserne skal opbevares, når forestillingen er slut, er hjulcylindrene også en stor hjælp, da podie og kulisse nemt køres til opbevaringsstedet.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.