Intelligente automatiseringsløsninger

Styringer og kontroller er kort sagt hjernen i transportbånd, der er ansvarlige for at styre produktflowet.  Herunder hastighed, retning, orientering, indeksering, sortering og en række andre applikationsspecifikke bevægelser. Styringer kan nemt integreres med en række applikationsteknologier fra pneumatik og servomotorer til fotosensorer, RFID-læsere, vægte og meget mere.

Transportbånd controller

Grundlaget for styring og kontrol er en række fotosensorer, der registrerer produktbevægelser på transportbåndet og videresender disse oplysninger til den programmerbare controller (PLC). Ved at fortolke indkommende information beregner PLC’en data til at styre produktbevægelsen, så transportørsystemet effektivt kan integreres med andre maskiner på linjen.

Dorner er førende inden for Intelligent Motion og har slået sig sammen med Magnetek, for at levere en nøgleklar løsning, der samler de bedste elementer fra transport og styring, skræddersyet specifikt til din applikation. 

Integration af styringer

I mere end 30 år har Magnetek-brandet opfyldt behovene på både traditionelle og nye kommercielle markeder, der i stigende grad er afhængige af “smart” power. Magnetek® digitale power- og bevægelsesstyringsløsninger er i stand til at udnytte automatiseringsteknologi til at forbedre vores kunders sikkerhed, oppetid og produktivitet.

Uanset om det drejer sig om materialehåndtering, elevatorer, mobilhydraulik eller minedrift, har Magnetek en grundlæggende forståelse af kundens behov og anvender deres viden om digital power- og bevægelseskontrol til at forbedre deres succes. Magnetek-brandets Energy Engineered® produkter omfatter frekvensomformere, radiofjernbetjeninger, undersystemer til bremsning og undgåelse af kollisioner samt motorer til en bred vifte af materialehåndteringsudstyr og -applikationer. Fra transportstyringer til strømforsyningssystemer repræsenterer Magnetek-produkter kvalitet og innovation inden for bevægelseskontrolteknologi.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.