Eksperter i kontrol af kraft

Styring og kontrol af flere kræfter ved hjælp af en pneumatisk cylinder er et almindeligt automatiseringskrav. Kraften kan beregnes præcist ved at kende cylinderens effektive areal og det tryk, der udøves på cylinderen, for at opnå gentagelig kontrol af kraften.

Den elektroniske proportionalventil fra Proportion Air giver en nøjagtighed på ±0,2 procent af fuld skala og en repeterbarhed på ±0,02 procent af fuld skala kalibrering – præcis kraft opnås let.

Glaslaminering

Glaslaminering i bilindustrien består af limning af to lag glas med glasvinyl indfanget imellem. En proces, der finder sted i færdiggørelsen af forruden, er at gøre den uigennemsigtige vinyl mellem de to lag glas klar. Dette opnås med en maskine kaldet en “nipper”.

Denne tegning viser en Proportion Air MM1 trykregulatorer, der styrer kraften på nipperrullerne for ensartet kraft over hele glasfladen. MM1’s repeterbarhed på ±0,02% af fuldskalakalibrering gør den til en ideel kandidat at bruge i denne applikation.

Flight Simulator kontrol

Proportion Airs elektro-pneumatisk trykregulator kan styre kraftfeedbacken til operatøren ved hjælp af en computer eller PLC. Det er vigtigt for flysimulatorstyringer at give reelle feedback til operatøren.

Proportion Air kan bruge elektroniske trykregulatorer, såsom MM1s, til at styre kraften på cylinderne i realtid. Mindre tryk giver mulighed for blødere feedback, og mere tryk giver mulighed for mere stiv feedback. Proportion Airs produkter giver mulighed for hurtige trykændringer, når det er nødvendigt for at simulere forskellige flyvesituationer. Den analoge monitorudgang på trykregulatoren kan bruges til dataopsamling tilbage til regulatoren.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.