Professionelle rengøringsløsninger til fedtede og olierede overflader

Rensning og affedtning af dele

Ph-cleantec rengøringsudstyr arbejder med lavt tryk på op til 7,5 eller op til 14 bar og høje temperaturer på op til 95 °C. Det gør dem ideelle til rengøring af fedtede og olierede dele og komplekse overflader. Rengøringen foretages med vand, der om nødvendigt kan tilsættes et alkalisk rengøringsmiddel, eller med deioniseret vand eller syrer, afhængigt af anvendelsen.

Rengøringen er baseret på en høj temperatur. Ved 95 °C opløses fedtede og olierede rester hurtigt og effektivt. Det lave tryk er tilstrækkeligt til at fjerne snavset uden at beskadige delene.

Afhængigt af om det er store eller små dele, der skal rengøres, bruges der forskellige opsamlingskar. Store dele rengøres normalt i separate kar og med enhederne i SRK- eller SRE-serien, mens små dele for det meste rengøres i de integrerede kar i SR-serien eller SR-tårnene. I begge tilfælde kan vandet genbruges flere gange.

Hvis der ikke må være rester tilbage af rengøringen, f.eks. hvis overfladerne skal være helt fri for kalk (printkort, finmekanik, urindustri, synlige overflader), eller til medicinske eller biotekniske anvendelser som f.eks. produktion af kunstige led, er vores enheder i rustfrit stål ideelle. De kan også arbejde med deioniseret vand og endda med syrer.

Dyser

Der fås forskellige dyser, som kan klare komplekse overflader med revner og riller og selv dybe huller og hulrum rengøres uden problemer og uden at efterlade rester.

BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os på 4656 4343

Vi hedder Kjeld, Ole og Niels og vi sidder klar til at hjælpe uanset hvilken løsning, du har behov for.

Ønsker du besøg eller vil du holde mødet digitalt?

Uanset dit valg, taler vi gerne om automatik med dig. Udfyld nedenstående.