360⁰ rundt om aluminiumsbearbejdning

Hvor dyr er den forkerte beslutning når man arbejder med aluminium?

Mazak holder nytårsseminar d. 25. januar, hvor du kan lære mere om forskellene på forskellige aluminiumskvaliteter og få viden om, hvordan du kan optimere din aluminiumsbearbejdning. En helt unik dag hvor branchens eksperter går i dybden med aluminiumsbearbejdning, aluminium som materiale, dets kemiske sammensætning, unikke egenskaber og faldgrupper.

Det bliver en dag med unikke forelæsninger og demonstrationer, hvor du vil kunne opleve de helt præcise forskelle, der er ved bearbejdning af forskellige aluminiumskvaliteter. Der vil i løbet af dagen også være plads til dialog og samtale omkring specifikke problemstillinger, som I møder i jeres dagligdag. Du vil gå derfra med hovedet fyldt af ny og relevant viden om, hvordan man kan optimere sin aluminiumsproduktion.

For at dække 360⁰ rundt om aluminiumsbearbejdning er Mazak, Alumeco, Kyocera Unimerco, Schunk og GC Denmark gået sammen, da de hver dækker en essentiel del af bearbejdning af aluminium og kan bidrage med deres unikke viden og know-how.

AVS Danmark sørger for den rene luft ved maskinerne, hvor der er installeret filtre fra Filtermist og Absolent, som sørger for optimal udsugning og opsamling af olietåger.

Program
kl. 09:00 dørene åbner
– Morgenbrød og kaffe
– Alumeco seminar
– Live-demonstration på Mazak Variaxis C-600
– Kyocera Unimerco seminar
– Live-demonstration på Mazak Integrex i-100H ST
12:00 Frokost
– Schunk seminar
– Live-demonstration på Mazak CV5-500
– Live-demonstration på QTE-200MSY
15:00 Tak for i dag

Fakta

Seminar om aluminium
25. januar 2023

Yamazaki Mazak Danmark A/S
Stensgårdvej 7 B
5500 Middelfart

Det er gratis at deltage. Tilmelding senest d. 20. januar

Absolent luftfiltrering af olietåge

Vi sørger for ren luft i udstillingshallen, da vores ultimative filterløsninger er monteret på flere maskiner hos Mazak, så de med selvsyn kan ses og ikke mindst mærkes.

 

Filtermist luftfiltrering af olietåge

Du kan også se og mærke Filtermists effektivitet i udstillingshallen, da den også er installeret på en maskine.

Vores løsninger fra både Absolent og Filtermist lever op til de internationale standarder og certificeringer og har mange fordele. Foruden at forbedre luftkvaliteten og sundheden har deres løsninger også driftsøkonomiske og arbejdsmiljømæssige fordele.